Citat drjugovic kaže: Pregled poruke
Jeste. Casio G Shock Tough Solar Steel. Njega sam dao na KP zan150€. To je sve a prodajem jer sam razočaran zbog krađe Navihawka. Kupiću neki jeftin Casio ali sa nekoliko Funkcija šroperica tajmer alarm dan i datum itd može da se nađe za 50€. Zašto da kupujem Ili držim kod kuće skupe satove kad mogu da mi ukradu? Navihawk mi ukraden iz stana ma iz torbice! Izlet u svet satova me koštao blizu 2.000€ a para više nemam. Priznajem puk'o sam psihički...

Poslato sa VOG-L29 pomoću Tapatoka
Nadam se da ce vas taj osecaj proci brzo. Par puta sam pokusao i ja (i drugi clanovi foruma) da vam ukazem da ste se mozda zaneli i da strategija koju ste odabrali za ovaj hobi mozda nije bila najbolja. Nije dobra ideja kupiti bas sve sto nam se cini kao dobar dil u sve sto nam se dopadne. Obicno ne primenjujemo to na ostale sfere zivota, pa sto bi smo za satove? To je recept za bankrot i nagomilavanje desetine satova od kojih ni jedan nije nista posebno, a dobar deo njih je bio maltene bezvredan. Taj navihawk mi se cini da je bio najbolji od svih koje ste kupili i zao mi sto ste bas bez njega ostali. Bio sam blizu da ga kupim u New Yorku ali je ipak bio preveliki za mene.

2000 nije mala cifra, ima kultnih, znacajnih satova koji mogu da se kupe za taj novac...mozda cak i mini kolekcija od 2-3 probrana, solidna sata neke srednje klase, koji pokrivaju sve namene.

Samo je potrebno preziveti taj inicijalni udar i zelju da se kupi sve. Prosao sam i ja to, pa prodao vise satova kojima nije bilo sudjeno da se zadrze. Da mogu da se vratim kroz vreme, verovatno bih kupio g shock za teretanu i omegu za sve ostalo. Ali dobro, i put do ovde je bio zabavan i nisam lose prosao sa kupovom i prodajom iako sam kupovao sve nove satove. I ostao sam sa super satovima, samo mi zao sto ne mogu da ih sve iznosim, nemam toliko ruku

Sve najbolje!