Nadam se da ce vas taj osecaj proci brzo. Par puta sam pokusao i ja (i drugi clanovi foruma) da vam ukazem da ste se mozda zaneli i da strategija koju ste odabrali za ovaj hobi mozda nije bila najbolja. Nije dobra ideja kupiti bas sve sto nam se cini kao dobar dil u sve sto nam se dopadne. Obicno ne primenjujemo to na ostale sfere zivota, pa sto bi smo za satove? To je recept za bankrot i nagomilavanje desetine satova od kojih ni jedan nije nista posebno, a dobar deo njih je bio maltene bezvredan. Taj navihawk mi se cini da je bio najbolji od svih koje ste kupili i zao mi sto ste bas bez njega ostali. Bio sam blizu da ga kupim u New Yorku ali je ipak bio preveliki za mene.
2000 nije mala cifra, ima kultnih, znacajnih satova koji mogu da se kupe za taj novac...mozda cak i mini kolekcija od 2-3 probrana, solidna sata neke srednje klase, koji pokrivaju sve namene.
Samo je potrebno preziveti taj inicijalni udar i zelju da se kupi sve. Prosao sam i ja to, pa prodao vise satova kojima nije bilo sudjeno da se zadrze. Da mogu da se vratim kroz vreme, verovatno bih kupio g shock za teretanu i omegu za sve ostalo. Ali dobro, i put do ovde je bio zabavan i nisam lose prosao sa kupovom i prodajom iako sam kupovao sve nove satove. I ostao sam sa super satovima, samo mi zao sto ne mogu da ih sve iznosim, nemam toliko ruku
Sve najbolje!
Registracija
Help

51Likes
LinkBack URL
About LinkBacks

Odgovor sa citatom
Bookmarks sajtovi