Hvala puno na odgovorima/savjetima. Da ne citiram pojedinačno nego uopšteno da odgovorim.
Nisam planirao uopće kupiti sat nego tražeći narukvicu za svoj naletim na ovaj i svidi mi se. Sad sam se nafurao da kupim sat!
Ja imam već jedan Diesel koji sam dobio na poklon i služi me već 5-6 godina ali mu se narukvica (kožna) počkela razdvajat na jednom mjestu.
Znam da ovi satovi nisu neki kvalitet ali mi se svidio jer je neobičan, kvalitetni ili baš kvalitetni satovi su višestruko skuplji a nema se dovoljno love za to.
Svakako da ću pogledati ove što su mi ostali članovi preporučili a vidio sam i neke Citizen "lijepe" satove. Imam neki specifično blesav ukus tako da rijetko me šta oduševi.
Volio bi sat sa metalnom narukvicom mada mi se svidio Seiko Bullhead od jednog člana s foruma (nisam zapamtio koji), smeđi ali sa smeđom kožnom narukvicom inače po netu su sa metalnim i cijenom su tu negdje koliko vidim sa ovim Dieselom.
Mislim da ste me uvjerili da odustanem od Diesela.
Da pitam moderatore sada (da nepravim haos po forumu) da li da u ovu svoju temu stavim satove na koje naletim da mi se svide (a da se možda promjeni ime teme) ili da otvorim neku novu ili sl.
Imam slikice jednog sata (baš su slikice, to je od prijatelja poznanik pa sam vidio na njegovim slikama sat i cropao ih) da mi pokušate reći koji je model ( ne znam da li ima tema na forumu "prepoznajte sat", "koji je model"... jer mi je extra a i za njega bi vrijedilo štedjeti još novca.
Hvala
Registracija
Help

30Likes
LinkBack URL
About LinkBacks
.
.

Odgovor sa citatom
Bookmarks sajtovi