....+1
Imao sam obicnog Nighthawka, pa kasnije RC i nisam prezalio sto sam ga prodao drugaru, koji me btw napadao za njega mesecima. Nedavno nabavio jos jedan, ali u sky verziji AS4020-44B
....+1
Imao sam obicnog Nighthawka, pa kasnije RC i nisam prezalio sto sam ga prodao drugaru, koji me btw napadao za njega mesecima. Nedavno nabavio jos jedan, ali u sky verziji AS4020-44B
Poslednja ispravka: MMario (4.10.2015. u 21:06)
....vreme ce pokazati ili ce on pokazati vreme....
Neobican sat, ja sam u procesu kupovine jednog Marcello C Nettuno 3 (rolex za siromahe) kao i steinharta ocean 1( opet rolex za siromahe), i opet kad vidim NIGHTHAWK razmislim da mozda bacim cigare kako bi i njega kupio, zver od sata. Oblecem oko zene da mi ga kupi, ove sam nasao polovne pa i ne mora da vidi kolko kostaju...
Poslednja ispravka: Satoman (4.10.2015. u 21:12) Razlog: spellcheck
“Speed has never killed anyone. Suddenly becoming stationary, that's what gets you.” J.Clarkson
Sa Steinhartom ne mozes fulati...brdo sata za malo para....Marcelo C...a sta da ti kazem....ako ga budes,danas-sutra menjao, ima da se otelis dok ga prodas....
A ako kupis i Nighthawka...sacuvati ces si i zdravlje![]()
+1 za Nighthawka! I kod mene je, uz Hamiltona on bio uzrok rasplamsavanja ljubavi prema satovima.
I predloženi Casio je odličan izbor a možda vredi pogledati i Citizen Super Titanium Chrono CA0340-55E? Kolega je uzeo takav (doduše plavi) i zaista izgleda odlično. Veliki plus je što je izuzetno lagan (ceo je od odlično obrađenog Titanijuma).
EDIT: On ipak iskače van predložene cifre, izvinjavam se!
No time to lose
Miljane kolko sam ja provalio, kad budes iscitao tone i tona materijala po forumima, i kad vise ni sam ne budes znao sta si to planirao da kupis za 200 eura, nekako, s oprostenjem "jebiga", kao po pravilu, kanonu,dodjes do jednog najbitnijeg zakljucka u zivotu jednog horolskog pocetnika entuzijaste " MAJKU MU DAL DA KUPIM MONSTERA IL NIGHTHAWK" i to ti je to... ne kazem da nema lepih satova za 200 eura ima...ima i previse ali ovo ti je neki amin posle dugog posta i molitve na kamenu...
Sto se tice Marcella...ubi me onaj ablogtowatch lik, moram prestati da citam strane placenicke forume i blogove.
“Speed has never killed anyone. Suddenly becoming stationary, that's what gets you.” J.Clarkson
Hvala na savetima i predlozima. Jasno je meni da biranje sata (čak i onog od 200e ) nije jednostavno i da treba vremena. Moraću uskoro do Bomara da pogledam Citizen super titanium što je predložio vladas. Koliko vidim oni u ponudi nemaju nightwalk, gde bih mogao njih da pogledam?
NH imas u Sensi...e sada jedino moras da ih pozoves i da dostave model koji zelis u radnju...jer ih obicno ne drze tamo. Neki put to urade da kupac moze pogledati sat....kazem neki put.
A u Bomaru, mislim da ti oni mogu poruciti sat....
NH je prestao da se proizvodi (postoji naslednik, ni malo harizmatican ko prethodnik), tako da vredi pozuriti.
No time to lose
Bookmarks sajtovi