Imas na creationu za 190$ sa metalnom
sad sam u afektu, malo cu da sacekam koji dan, ako ne kupim monstera kupicu g-shock 5600 bele boje ili jedan stari Glashutte Spezimatic, samo da mi iz Glashutte odgovore za rezervne delove, pazim se impulsivne kupovine sto bi rekao Vladan Stevanovic
Forum failure. Bez obzira, čestitam i želim ti da te dobro služi... siguran sam da si izabrao pravi sat za sebe.
B-man, ako je sin gledao replike Rolexa, u tom stilu (otprilike) ima odličan Seiko SNZF15, i varijacije u drugim bojama, a da sve to ne košta preko 20 i kusur hiljada u Sense.
Slažem se sa predlogom za Monstera, ali mi ovo palo na pamet kad sam pročitao taj deo o replikama
Slika sata
Poslednja ispravka: VLADAN P (20.10.2014. u 22:21)
Pozdrav svima.
Nov sam na forumu i nov uopšte u svetu satova. Kako nisam sebio mogao kupiti pristojan sat a nisam hteo nositi kineska sr**a i kopije evo mene sada kako biram svoj prvi sat. Na forumu sam zapazio da svi preporučuju i hvale japanske satove citizen, seiko tako da sam pri traženju pažnju usmerio na ove proizvođače.
Trebala bi mi pomoć oko odabira sata kao i o tome gde kupiti sat.
Kako se radi o prvom satu izdvojio bi oko 200e za početak, sat bi mi trebao za svaki dan, za posao. Ne previše elegantan ali ne i previše upadljiv i šljašteći. Svaka preporuka je dobro došla.
Casio EF-558D-1A
Ovaj casio mi se svideo, ali se bojim da mi je možda prevelik jer imam tanku ruku.
Unapred zahvalan.
Nista dok ne probas, neki veliki satovi deluju malo na ruci... Spusti se do prodavnice ako mozes i probaj, mada sam ja slican sat uzeo na slepo i stoji odlicno - premda imam velike sape.
"Vecina drustva zna sta je amortizer, sta je gibanj, sta je obarac, snajperski nisan... samo ja znam kako oni rade, i samo ja konstantno ucenje o tome vidim kao normalno."
Bookmarks sajtovi