Dobrodošlica kolega Diling.
Samo da pojasnim za neupućene da je KM skraćenica za Bosansku konvertabilnu marku i da je 1 euro=1.95583 KM.
Diling, dobro došao na forum.
Ukoliko ti se sat sviđa i cena odgovara, moj ti je savet da ga obavezno proveriš kod časovničara i to ako je moguće u nekom od ovlaštenih servisa za "Tissot" satove.
Proveri u mestu gde živiš da li postoji ovlašteni diler i servis, ukoliko ima, pravo na proveru kod njih.
Imam par satova koji mi stoje ko zna od kad,interesuje me da li je nesto original i da li imaju neku vrednost ako bi mogli da se prodaju?
Kada sam ih navio vidim da rade ali nisam pratio da li su tacni i koliko dugo rade.
01.Darwil Special Flat Lux62.
02.Glashutte spezichron navija se na pokret.
03.Neki dzepni ne vidi se marka i mislim da je u pitanju plastika umesto stakla.
Prilog 125570Prilog 125571Prilog 125572
04.Seiko 5 navija se na pokret.
06.Seiko 5 isto se navija na pokret.
![]()
Poslednja ispravka: draganbre (19.8.2016. u 18:51)
Pozdrav, imam 3 sata kuci marke Longiness Quartz , stoje vec duze vreme, znam da su od nekog dobrog celika koliko sam shvatio i mislim da su to Svajcarski satovi, pa sam hteo da pitam nekoga ko se razume u satove da li su original ? Hvala![]()
Nisu original.
"I have no idols. I admire work, dedication and competence." - Ayrton Senna
Kako znas? I naprimer da hocu da ih prodam koliko bi kostali, jel imaju neku vrednost? Hvala na odgovoru![]()
Bookmarks sajtovi