I ja sam uzeo kod njih jedno 5-6 satova, i sve je bilo ok.
I ja sam uzeo kod njih jedno 5-6 satova, i sve je bilo ok.
"I have no idols. I admire work, dedication and competence." - Ayrton Senna
Aj' da i ja iznesem svoje iskustvo sa njima.
Početkom novembra sam poželeo da kupim kod njih jedan Casio (stariji model,posebna boja cifera) koji nisu imali na stanju.
Tada su mi rekli da sledeća isporuka stiže posle 1. januara i da će ga poručiti i javiti mi kada dođe.
Zaista,sredinom januara su me zvali i obavestili da je sat stigao.
Iako to smatram normalnom poslovnom politikom,ipak je krajnje neuobičajeno da se neko (u zemlji Srbiji) seti narudžbine od pre dva meseca.
Sasvim je druga stvar što sam dan pre njihovog poziva kupio Seiko.![]()
ZAJEDNO SMO SKUPA!
Kupio jedan sat (Monster) od njih i sve je bilo ok, osim sto u njihovom servisu nisu znali da skrate narukvicu. Drugi put sam hteo da kupim G-Shock 5600 i nisu ga imali na stanju. Rekli su da stize za 20-ak dana i da ce da mi jave. Za razliku od Vladanovog iskustva, nikad nisu javili da li je stigao.
Poseta servisu je protekla kao i u prodavnici, opustena i domacinska atmosvera. Ljubazan gospodin me je u kratkim crtama uputio na eventualno +/- odstupanje u nekom periodu uhodavanj /razrade/ sata. Mislim da bi i drugi, ne samo iz ove branse, trebali da slede njihov nacin rada. Iz komentara se vidi da moje iskustvo nije usamljen primer vec praksa. I da napomenem da je do saradnje sa firmom SENSE doslo zbog NORMALNE cene. Zaista ne mislim da se zbog ustede od par $ vredi mlatiti po znanim i manje znanim online prodavicama. Jos jednom BRAVO SENSE![]()
Bookmarks sajtovi