Nije da branim bilo koga, ali po ocenama se vidi da prodavac nije iz sveta trgovine satovima, moguće je da je i on ubeđen da je original, treba ga edukovati.
Nije da branim bilo koga, ali po ocenama se vidi da prodavac nije iz sveta trgovine satovima, moguće je da je i on ubeđen da je original, treba ga edukovati.
Naravno,prodavac pre toga tvrdi:
"Kupac ima sve garancije da sat može vratiti ako utvrdi da nešto nije kao što napisah ili slikama predstavih."
iako pre toga tvrdi da je original i u full pakovanju,koje nema veze sa Seikovim kutijama.
Mislim da prodavac treba sam da se edukuje,a ne neko da mu skrece paznju.
Ipak,kolega, kad doticni nekome "makne" 36.000dinara tu tesko ide edukacija,osim ako mu se kupac pojavi na vratima.
To sto nije edukovan ne oslobadja ga krivicne odgovornosti,sa kojom je upoznat prilikom postavljanja oglasa na KP.
Poslednja ispravka: sdbiba (22.3.2016. u 11:34)
Naravno, niko nema pravo da tvrdi nešto u šta se ne razume. Detalj odakle mu sat može dosta da pomogne.
Pozdrav, u kontaktu sam sa ovim prodavcem i tvrdi da je razlog niske cijene taj sto je zatvorio svoju radnju.Cijena je jako niska cca 35EUR ali prodavac nema niti garanciju niti originalnu kutiju.
Bojim se da nije rijec o replici ili kopiji...
Da li neko sa slike moze potvrditi autenticnost sata, bio bih jako zahvalan...
Sat/Satovi Seiko Automatic //plavi,bijeli,crni// - Nakit i Satovi - Ručni Satovi - Banja Luka - OLX.ba
Kopija je u pitanju. Evo, pogledaj i sam kako treba da izgleda 7S26/36 mehanizam, pa uporedi.
"I have no idols. I admire work, dedication and competence." - Ayrton Senna
Ocigledna kopija,narocito s pogledom na mehanizam.
Na adresi Nakit, satovi i dragocenosti : Longines Chronograph automatic rucni sat Master colection Ekstra ! 27.03.2016 - ID 31889924 - KupujemProdajem
original,samo 555EUR!
Pogledajte slike kako izgleda taj sat:
a evo i nekoliko slika originala. Razlika? Ocigledna.
Bookmarks sajtovi