Kakva kopija.![]()
Kakva kopija.![]()
Da na taj sam mislio...razumem da decko ne zna pa da pita. Ali kazem takvu kopiju jos nisam video. (Ocajnu)
Послато са SM-G935F уз помоћ Тапатока
next year at this time I'll be a millionaire
Naizgled jednostavno pitanje....zainteresovao sam se za dotični sat, ali me bune dve stvari....referentni broj na slikama se ne poklapa, a na dodatnim fotkama sam uočio da su obe kazaljke skeleton, a takvu verziju nisam našao kod original sata...evo i oglasa
https://www.kupujemprodajem.com/Tiss...s.htm#photoBig
Šta mislite?
"Well, it's nothing very special. Uh, try and be nice to people, avoid eating fat, read a good book every now and then, get some walking in, and try and live together in peace and harmony with people of all creeds and nations...."- Monty Python's The Meaning of Life
Bezi od tisota, ni oni u fabrici vise ne znaju koji je pravi...
Poslednja ispravka: stanis (29.7.2017. u 12:05)
"Well, it's nothing very special. Uh, try and be nice to people, avoid eating fat, read a good book every now and then, get some walking in, and try and live together in peace and harmony with people of all creeds and nations...."- Monty Python's The Meaning of Life
Evo jednog linka sa WUS-a gde imaš diskusiju na tri strane vezano sa model sata koji te interesuje. Uz to ima jako puno dobrih slika na kojima možeš da osmotriš detalje.
Taj sat se radio u više verzija, ova sa oznakom seastar 660 se radila i u quartz i automatic varijanti, mada postoji i Seastar 1000 iz te serije.
Tissot Seastar 660
Lično ne bih kupovao nikad Tissot preko oglasa osim ako nije od vlasnika koji ga je kupio kod ovlašćenog dilera i da ima prateći račun i garantni list.
Ako baš hoćeš da ga pazariš, najbolje je da ga proveriš u Tissot servisu Beogradu u "Knezu".
Mislim da ti je momak koji tamo radi kao serviser najmerodavniji za procenu Tissot satova.
400e je ovaj u oglasu... Ok, hvala
Sent from my SM-G935F using Tapatalk
Kupujte Seiko satove i necete imati problema sa kopijama, njihove su kopije ocigledne za razliku od swiss made satova. Kao sto rece kolega preporucujem kupovinu u prodavnici. Ako se ne varam navedeni Tissot Visodate prodaje nas clan pa je svaka vrsta provere verovatno moguca.
Sent from my SM-G900F using Tapatalk
Mislite na ovag iz oglasa da je clan? Svakako ako je neko proveren zainteresovan sam za kupovinu
Sent from my SM-G935F using Tapatalk
Potrazite taj sat na ovom sajtu pod polovni satovi.
Sent from my SM-G900F using Tapatalk
Bookmarks sajtovi