Prije svega pozdrav svim satoljupcima! Sasvim slučajno sam sam nabasao na ovaj site i moram reći da nudi daleko najviše informacija o satovima na ovim prostorima.
Vidio sam da ovdje ima dosta stručnjaka kada su satovi u pitanju pa bih molio nekoga da me prosvijetli.
Ovako, kupio sam sat Jaguar J655/2. Evo i linka: Jaguar J655 Limited Edition - Jaguar - Satovi - Heta Sat imam svega nekoliko dana pa ne mogu previše reći o njemu, ali djeluje u redu. Informacije o Jaguar satovima na internetu su vrlo siromašne, ali reko pa mora biti netko tko će probiti led što se tiče Jaguar satova i napisati recenziju.Unaprijed se ispričavam ako pitanje bude notorno glupo. Molio bih da mi netko objasni kako će datum u satu znati koji mjesec ima koliko dana? Recimo ovaj mjesec ima 31 dan dok idući ima 30. Hoće li sat biti toliko "pametan" i ovaj mjesec ići do 31-og, a idući mjesec do 30-og i onda prebaciti na prvi. Nije mi jasan taj dio. Što ako i idući mjesec ode sve do 31-og iako idući mjesec ima 30 dana. Ili je možda bolje da ovo pitanje postavim urarici gdje sam kupio sat? Hvala Vam!
Registracija
Help

5Likes
LinkBack URL
About LinkBacks
Unaprijed se ispričavam ako pitanje bude notorno glupo. Molio bih da mi netko objasni kako će datum u satu znati koji mjesec ima koliko dana? Recimo ovaj mjesec ima 31 dan dok idući ima 30. Hoće li sat biti toliko "pametan" i ovaj mjesec ići do 31-og, a idući mjesec do 30-og i onda prebaciti na prvi. Nije mi jasan taj dio. Što ako i idući mjesec ode sve do 31-og iako idući mjesec ima 30 dana. Ili je možda bolje da ovo pitanje postavim urarici gdje sam kupio sat? Hvala Vam!

Odgovor sa citatom
Bookmarks sajtovi