Evo da se javim sasvim neplanirano s dojmovima i iskustvima nakon cetiri godine nosenja navedenog Jaguar sata. Dragi ljudi, klonite se sto dalje od ovog sata. Svake godine mi je uredno pucala narukvica, sama od sebe, nicim izazvana. U pocetku sam uzimao originalnu (jedina opcija) koja kosta ni vise ni manje nego 500 kuna. Ove godine sam poludio, otisao kod provjerenog urara koji je modificirao nekakvu obicnu koznu kako bi je uopce mogao montirati na sat. Takodjer, godisnje sam mijenjao bateriju. Nisam koristio niti kronometar niti ista drugo. Sve sto bih radio sa satom je pomaknuo ga unazad ili unaprijed prilikom promjene racunanja vremena u zimsko ili ljeto. I da, pazio sam da pomicanje kazaljke radim u periodu kada se sat ne moze ostetiti. I kao secer na kraju, otisao je mehanizam. Da napomenem, sad je mazen i pazen. Koristim GShock za bilo kakve avanture. Ne znam, mozda sam ocekivao previse od sata koji je kostao cca 500 eura, ali smatram da su to sasvim u redu novci. Zakljucak, sto dalje od navedenog modela.
Registracija
Help

5Likes
LinkBack URL
About LinkBacks

Odgovor sa citatom
Bookmarks sajtovi