Kako bi to bilo dobro!Karte nisu uopste jeftine, ali mozda moze da se izdejstuje neki popust za veci broj forumasa. Neki pristupacniji smestaj, i moglo bi se skupiti para do tada
![]()
Kako bi to bilo dobro!Karte nisu uopste jeftine, ali mozda moze da se izdejstuje neki popust za veci broj forumasa. Neki pristupacniji smestaj, i moglo bi se skupiti para do tada
![]()
Kristin, čitaš mi misli čoveče !!!! Ja bi sve živo dao, da se skupimo i idemo, veruj mi !!! Jooojjjjj kako bi se doobro proveli... uuhhhh !
Mora da stisnemo Gazdu iz sve snage !
Krstin , bravo i zahvaljujem na podršci, SJAJNO !!!!![]()
Victorinox - real steel with mechanical soul
....možda mnogo za bioskop, ali za neko dešavanje koje ćeš pamtiti ceo život ... mmmm, šta ja znam. A da je ulaznica skupa realno, jeste, mada ja lično ne mogu da kažem "skupo-nije skupo" jer ne znam šta ću sve videti i kako doživeti celo dešavanje.![]()
Victorinox - real steel with mechanical soul
Slazem se sa Bakijem, nije malo, ali za takvu stvar vredi dati. Ima par meseci do toga, moze se skupiti. Ajde da vidimo sta ostali misle, pa ako nas ima vise koji su zainteresovani i Vlada se slozi... Bilo bi super!![]()
Dobra ideja , ali da budemo realni ceo taj izlet bi nas ponaosob mnogo kostao, sigurno jedan dobar SeikoKarte , prevoz , smestaj , klopa...skupi se to
A bas bih voleo da jednom odem na sajam
![]()
Ionako sledece godine idem kod mojih na duze vreme u Bazel i Zurich,tako da racunajte na mene vrlo verovatno.![]()
Bookmarks sajtovi