Auuu... KAKAV sat... Meni se još više sviđa model sa belim ciferom (SBGH001).
Upravo naleteh na jedan sjajni "sveži" uporedni test GS SBGH001 i Omege Aqua Terra. Ukoliko nije zabranjeno linkovanje ka drugim forumima, evo i linkaAs good as it gets: Grand Seiko 9S85 versus Omega AT 8500
Vladane kad već uzimate "Grand Seiko" neka bude sa "Spring Drive" mehanizmom. Kad je bal nek je sa muzikom!
Recimo: 9R65
SBGA003 | Grand Seiko | SEIKO WATCH CORPORATION
Ima ga još u dve varijante 001; 011! Pozdrav.
Mišić M.
Pa tu se lome koplja koji je bolji mehanizam. Ja bih rekao da je 9R65 moderniji mehanizam, ali je 9S85 pravi mehanizam za GS. Mozda kada se kupuje prvi GS treba kupiti sa 9S85, a posle sa Spring Drive. O kako je lepo mastati po nekada![]()
Hmmm... u mom slučaju je to više problem , nego lepo. Uspevam da skupim koncentraciju samo za posao i radno vreme. Svaki sekund van posla, meni preleću ciferi, modeli, narukvice, mehanizmi pred očima, gde i u snu nemam mira. Moraću malo da "oladim" , jer je cela ova priča kod mene mnogo uzela maha.![]()
Šta reći o predstavljenom satu, kada je tolarbo stvarno pogodio svaku reč i to dobro upakovao u post... ne verovatna lepota klasike japanskog urarstva.
tolarbo , ajd` još jednom pročitaj Vladanov post... maaaalkice sam ga edit...
Poslednja ispravka: backarelli (6.9.2012. u 17:35)
Bookmarks sajtovi