Watchhunter, pošto imam isti model samo sa oranž detaljima (barem meni izgleda identično osim eto te oranž kazaljke i inverznog ekrana), da ti kažem iz iskustva: taj se ne može ubiti!
Moj puni 10 godina sledećeg leta i još ima originalnu bateriju!![]()
Watchhunter, pošto imam isti model samo sa oranž detaljima (barem meni izgleda identično osim eto te oranž kazaljke i inverznog ekrana), da ti kažem iz iskustva: taj se ne može ubiti!
Moj puni 10 godina sledećeg leta i još ima originalnu bateriju!![]()
Cestitke, odlican izbor!
Sa G shockom nema greske.
"I have no idols. I admire work, dedication and competence." - Ayrton Senna
Čestitam na kupovini i neka te sat dugo i lepo služi.
Mislim da je ovo odličan izbor i da će ti se G-Shock dopasti.
Kvarcni satovi su precizni. Mehanički satovi imaju dušu.
Cestitam,lep G.
Pridružujem se čestitkama.![]()
Bravo, lepo je videti obnavljanje satova-![]()
Nije me dugo bilo, otoplilo, pecanje, basta, itd... Ali nije bilo ni novosti.....vec su poceli da me podilaze zmarci sto nemam ni jedan nov sat... Odlucila prosle subote da idem na najlon u lov. I tako odemo.... supurug i ja.....sabajle....obidjemo skoro sve, svasta pokupujemo, ali ne i satove. Nema. U ovo nema, ne racunam one trgovce koji ne prodaju satove za manje od 200e, oni koji su bili na najlonu znaju verovatno o kojim trgovcima je rec. I tako, vec izgubim svaku nadu...i tada naidjem na jednog finog gospodina koji je izlozio na tezgici ispred sebe 10-tak satova. Covek sedi zadubljen u svoje misli, ja cucnem da osmotrim bolje...fini satovi...kazem dobar dan, posto je ovaj sat, posto je ovaj sat, kad slucajno ugledam raketu, pitam ponovo posto je ova raketa? Kad covek kaze poklanjam ti. Reko, molim? Kaze, ti si prva koja si odjutros lepo pitala, zato ti poklanjam, samo treba malo da se ocisti kod casovnicara. Ja, i dalje u totalnoj neverici, kazem ma sama ja to radim, ja sam casovnicar amater. Kako to rekoh, mozete misliti, divanu nikad kraja. I tako, preko Rakete novo poznanstvo. Malo sam je ocistila, uglancala i zamenila krunu i eto, sasvim sam zadovoljna prinovom.
Napokon se rastanemo Gospodin Petar i ja, kad nedaleko odatle bacim pogled na zemlju i ugledam upaljac koji vec dugo trazim
Imco Triplex Super 6700, poznavaoci znaju o kojem upaljacu je rec, kao sto se i vidi na fotki, u fantasticnom stanju je, kao da nikada nije ni koriscen i kupim ga za bagatelu. Odem kuci srecna.
Ali bas me krenulo tako da sa KureNS pogodim Junghans, koji ekspresno stigne jutros, malo ga kozmeticki doteram i evo rezultata
Zaista prelep sat, sa minimalistickim ciferom, vrlo lepo stoji na zglobu, elegantan, sa pravim sarmom Junghansa. Nije masivan, do sada nisam imala tako lake satove pa ga sve nesto bojazljivo nosim, jer se na ruci gotovo i ne oseca.
WatchHunter![]()
....vreme ce pokazati ili ce on pokazati vreme....
Bookmarks sajtovi