ZAJEDNO SMO SKUPA!
Podržavam suprugui u zdravljE da ga nosite, oboje.
Like - 200 lajkova.
![]()
"Vazduh trepti, kao da nebo gori. Da, sprema se oluja..."
Pa ja nađoh te dimenzije na netu...baš kod tog sata. Inače 36mm je bila standardna veličina za satove 70ih i ranih 80ih, ali i ta dimenzija različito izgleda na satovima, kod mene Omega Geneve izgleda značajno manja nego automatic iako su maltene istih dimenzija, doduše ovaj drugi je deblji.
Marko,svaka ti je bila na mestu![]()
ZAJEDNO SMO SKUPA!
svaka cas na izboru sata,prekrasan je
Vladane samo punis kolekciju, moracemo i uzivo da ih vidimo. Odlican je Tissot!
Vladan do proleca ima foru onda cemo u zivo da ih vidimo nadam se
Pošto su nam zle sile obrisale neke postove aj' sad da obnovim predstavljanje mog jedinog sata sa drvenim kućištem.
[QUOTEJeste da nije ništa naročito,ali ovo je prvi sat sa drvenim kućištem koji sam video kod nas,pa sam ga i kupio
Reč je o kvarcnom, ''ženskom'' Japona satu(to je stvarno firma-proverio sam:o) kome je mehanizam bio u kvaru a i jedna kazaljka je bila oštećena
Dakle,ubacio sam drugi mehanizam,zamenio kazaljku nekom koju sam imao i Frankešten-sat radi.
Morao sam i da izvršim manju modifikaciju na kućištu,pošto sam uz mehanizam menjao i krunicu.Ostalo mi je samo da to zasecanje fino obradim.
][/QUOTE]
Poslednja ispravka: VLADAN P (7.7.2016. u 1:47)
ZAJEDNO SMO SKUPA!
Nije to, majstor Vladane, Frank-sat. To je Pinokio-sat, samo japanska verzija. Borenko po srpski.![]()
Bookmarks sajtovi