Prikaz rezultata 1 do 10 od ukupno 12
Like Tree34Likes

tema: tzuta - moja skromna kolekcija

Hybrid View

Mlađi član Avatar korisnika tzuta
    Član od
    11.4.2016.
    Lajkovi
    214
    Reputacioni uticaj
    10

Određen forumom

@ dukin
    Ako nastavim ovim tempom, predstavicu ih ovih nekoliko satova to NG ☺. Ima tu jos par komada koji nisu na gornjoj slici, ali ubacicu ih vec.

U svakom slucaju evo par utisaka o prvom satu s leve strane. U pitanju je Casio 1356 AWX-11 twincept chronograph. Veoma interesentno izgleda jer se cini da "digitalac lebdi" izmedju kazaljki i stakla. Ima, alarm, stopericu i datum, kao i par razlicitih prikaza vremena.
    Kupio sam ga kada sam upisao prvu godinu fakulteta, pa eto uskoro ce napuniti 19 godina. Mislim da sam ga non stop nosio bar deset godina.
    Problem je oduvek bio naci dobar i odgovarajuci kais. Trenutno je na njemu samo privremeno resenje.

@ salce
    Orient sam kupio preko Ivana sa KP. U principu, nasao sam sat koji mi se dopao - pa sam onda kontaktirao Ivana da proverim da li moze da ga pronadje jer u tom trenutku nije bio na stanju u Budimpesti i jos nekim sajtovima na kojima sam proveravao. Cekao sam ga malo vise od mesec dana i docekao....
    Nabavljen je u Budimpesti - http://www.tutuora.hu mislim po ceni od 160e, a ja ga platio 180.

@ veberz
    ☺ nego sta!
    Robustan i tezak, bas kako treba.

Sent from my GT-N7100 using Tapatalk
    Poslednja ispravka: RUS (2.6.2016. u 9:53)

Bookmarks sajtovi

Vaš status

• Ne možete postavljati teme
  • Ne možete odgovarati na poruke
  • Ne možete slati priloge uz poruke
  • Ne možete prepravljati svoje poruke
  •