Odlicno izgleda na gumi:thumbup:, a kako i da ne izgleda kad je odlican sat.
Koliko te je izasao kais ako nije tajna? Moze i na pp.
Printable View
Odlicno izgleda na gumi:thumbup:, a kako i da ne izgleda kad je odlican sat.
Koliko te je izasao kais ako nije tajna? Moze i na pp.
Super sat, čestitam! Moja želja i namjera, samo čekam povoljnu situaciju. A čini mi se i da vrijedi i više od te cijene!
@ Rus - Hvala Rus puno. Sat dosta lepse izlgeda na gumi nego na kozi, moram da priznam, ali takodje ova guma smrdiiii do zla boga! :D Ali pocinje polako da isparava taj oporit miris gume. Inace narukvicu sam platio 1700 din, bez kopce, jer kopcu sam prebacio sa koze (ista kopca pase na kozu i gumu). Porucio sam sa Sense Web Shopa-a. E sad, da li imaju narukvicu zajedno sa kopcom, ne znam jer nisam ni pitao. :)
@ Aco pg - Aco ako uzmes sat neces pogresiti, ja sam bas jurio ovaj sa belim prstenom. A sto se tice cene, ja sam imao srece da mi nisu otvarali paket, pa sam proseo bez carine i poreza. Tacno 215 dolara, i takodje nisam platio isporuku jer je bila besplatna. :D
Ok, hvala. I ja sam se nesto razmisljao da uzmem neku gumu za Skyhawk, ali mi nista ne znaci bez kopce.
@Rus - kada sam pricao sa ovima iz prodavnice (sense web shop) rekli su mi da im uz satove dolazi i dosta delova. Mislim da gumenu narukvicu prodaju i sa kopcom zajedno. Posalji im mejl, pa ce te zvati da ti jave. Nemas sta da izgubis.. :)
@evgenije - ma nema veze, vazno je da ti se svidja! ;) Inace moram da naglasim, da na nighthawk sve vrste narukvica super stoje. Bilo da je metalna, gumena ili koza. p.s. napomenuo bih da je guma veoma udobna, e jedino nisam je nosio kad su bile visoke temperature pa ne znam kakva je po pitanju znojenja.
Grupna slika! :)
Prilog 75913Prilog 75914
Prilog 75916Prilog 75917Prilog 75918Prilog 75919Prilog 75920
Lepa družina, a poravnao si ih kao na jutarnjoj smotri :).
Družina na okupu, prelepo! :thumbsup:
Tissot je stvarno prelep, a Certina DS Podium je jako fin sat iako se meni daleko više svidja okrugli model.
Hvala puno! :)
Sto se tice Certine, jedino sto mi fali jeste da nabavim originalnu leptir kopcu (sto je inace veoma teska misija) i onda bi bas bila kompletna. A sto se tice Tissot-a, zanimljivo je da mu lepo lezi i crni kais (sam isprobavao jedan crni kroko). :)
Pohvale i od mene na kolekciji, vidi se ljubav prema chronografima. Certina mi je pogotovo prekrasna.
Certina odlično izgleda uživo, imao sam prilike da vidim upravo Markonijevu.
Nisam mogao da odolim, cim sam je video, morao sam da je uzmem! :)
Certina DS Podium GMT
Detalji sata su: 42mm precnik bez krunice, staklo je safir-kristalno, visina 12mm, tezina oko 150gr, dve vremenske zone.
Prilog 77965Prilog 77967Prilog 77968Prilog 77969Prilog 77970Prilog 77971
Zakljucio sam da vise volim satove sa koznim kaisem, ali ni sam ne znam kako, uvek zavrsim sa metalnom narukvicom. :)
Sat sam kupio u zlatari Majdanpek Laser. Dokupicu za sat crni kozni kais sa crvenim stepom i naci cu mu originalnu leptir kopcu. Zbog ovog sata, NightHawk ide na dobos. :) Rekao sam da cu se neko vreme primiriti sa kupovinom, al ne vredi.. Prvo sam mislio da kupim DS Podium Square sa crnim ili belim ciferom, ali onda kad sam video ovaj sat uzivo, to je bilo to! :)
Cestitam, lep sat.:thumbup:
Cestitke, lijepa certina! :thumbup:
Kozu mozes uvijek neku aftermarket stavit po osobnom ukusu. Ja uvijek ako mogu kupim na metalu.
Hvala puno @Rus @Joppa
Za aftermarket si u pravu, ali problem je naci originalne leptir kopce za njih, ili i ako se nadje onda umeju da lupe sa cenom samo tako.. :)
Certina je prelepa, predpostavljam da je i kvalitet na nivou i da vredi svaku paru.
Cestitke bas lijep sat:thumbsup:
Najlepsi sat u kolekciji,ako izuzmem Nighthawk-a,cestitam:thumbsup:
Moćan sat,čestitam!:thumbsup:
Hvala puno svima! :)
Bas mi je falio jedan sat sa crnim ciferom. Naravno prelep mi je i NightHawk, ali kad sam video ovaj, nije bilo razmisljanja. Tako da NightHawk odlazi, a Certina ostaje! :)
Odlična kolekcija i prelepa Certina DS Podium. Definitivno moj favorit...:congrats:
dobar!!! cestitam!!!
Čestitke na kolekciji, a Certina (meni inače bolna tačka) je prava bombona. :man_in_love:
Hvala jos jednom...
@backarelli, a ovo je moja slaba tacka.. uhhhh... :adore:
Prilog 78005
Ovo nije Skromna kolekcija,kolekcija po meri :congrats:
Par prinova kod mene..
Prva i najbitnija! .. i naravno rekla je da! :lol:
Prilog 84595
Michael Kors na Hirsch-u rainbow.
Prilog 84596Prilog 84597
Certina DS Podium Automatic sa ETA-om 7750 Valjoux
Prilog 84598
Čestitam na ''DA''
;)
Pridruzujem se cestitkama.
Hvala puno! Eto i ja u klubu zauzetih! :D
Cestitke! :thumbup:
Čestitke i sa moje strane. Neka je sa srećom.
Prilog 84604
Cestitam druze...to je najvažnije pa tek onda sve ostalo za sada ;). Bas mi je drago. ...;)
Čestitam, neka te u zdarvlju služi :beer:
Dobrodosao u klub osudjenih ili kako ti kazes zauzetih :thumbsup:. Sve najbolje
Cestitke i od mene i na vjeridbi i na novom satu!!!
Hvala svima na cestitkama. To mi puno znaci! :)
Sto se tice sata, nisam odmah planirao da ga kupim. Posto mi roditelji trenutno zive u Ankari, porucio sam preko njih (jer mogu da skinu porez) Certinu DS Podium Square sa belim ciferom. I na putu do Beograda sat je stao. Jedino sto je mozda moglo da utice na sat, jeste da je bio u autu na zadnjem sedistu dva dana na velikom minusu. To je sve, ali da li je dovoljno da bi sat stao, ne znam. Uglavnom sat sam odmah poslao za Ankaru i vratili su ga moji u prodavnicu i samo doplatili za automatic. Evo i koja slika sata.
Prilog 84621Prilog 84622Prilog 84623 Prilog 84624
Iskreno posle ovog iskustva, a i generalno, posto se vec neko vreme razmisljam o tome, mislim da mi je vreme da predjem na mehanicke satove. Kvarcne sto imam, cu verovatno prodati i kupiti jos neki automatik. Jos uvek ne znam sta bih uzeo, ali mota mi se po glavi nekoliko modela.
1) Omega Seamaster sa crnim ciferom
Prilog 84625
2) Fortis Marinemaster
Prilog 84626
3) Oris Aquis
Prilog 84627
U pravom smeru razmisljas:)Citat:
Kvarcne sto imam, cu verovatno prodati i kupiti jos neki automatik.
Cestitke !
Cestitam ti i zelim ti u skorije vreme i puno decice, videces - ona donose najvise briga ali i radosti u zivotu!
Ja smatram da u kolekciji treba imati bar jedan kvarcni i jedan automatski sat, ako ne po koji od svakog. Sve zavisi od veličine željene kolekcije satova.Citat:
Kvarcne sto imam, cu verovatno prodati i kupiti jos neki automatik.
Što se tiče razmišljanja oko modela za automatik sat, ja glasam za predlog br. 1. Videćemo za koji predlog će ostali glasati.
Pozz!