Pitanje je dal dati devojci![]()
![]()
Pitanje je dal dati devojci![]()
![]()
Mojoj ljepsoj polovini se ne dopada, a kako i bi kada ima pet - sest ZENSKIH satova![]()
kad ima pet sest moze i sedam osam ...![]()
![]()
Svaka cast, cestitam u zdravlju te sluzio
Stvarno je satina![]()
"I have no idols. I admire work, dedication and competence." - Ayrton Senna
Hvala Rus_PA![]()
Nema na cemu
Samo sto taj sat zasluzuje i bolje slike i da se napise neka rec o njemu, naravno kad budes imao vremena![]()
"I have no idols. I admire work, dedication and competence." - Ayrton Senna
Aaaa sat ti je petica! Vidi se da nije poliran i je stvarno super stanje. Avion lako se vidi, uglove su ti oshtre, vidi se da nije poliran (ili pre-poliran). Nemoj nikada da ga poliras! Moji je pre-poliran i kuciste je zauvek osteteno. Mora da se nadje lapping mashina koja mozhe da vrati prvicni oblik. Cifer ti je super, sat ti je cista petica. Svaka cast!
Odlican sat!!! Cestitam!!!![]()
Swissz , Zma hvala puno !!!
Uz pomoc prijatelja i takodje ljubitelja satova dosao sam do ove prekrasne omege.
Narukvica nije originalna, silikonska na kojoj je trenutno mi se jako dopada i zadovoljava moj ukus, svidja mi se to sto satu daje neki poseban smek , spaja vintage i moderno.
Kuciste sata je dobro ocuvano, obzirom da je desetak godina stariji od mene,![]()
mehanizam je odlican, nijesam primijetio da zuri ili kasni.
Kuciste sata je je sirine 43.mm i duzine 52.mm sto je impresivno i za danasnje vrijeme a narocito u vrijeme kada je proizveden a to je od 1969. do 1971. godine.
Ovaj sat je napravljen za pilote i kao takav ga je Omega predstavljala i prodavala.
Postoje i dokazi da su "Flightmaster" koristili i Sovjetski Kosmonauti.
Swissz znajuci kakav "Omega arsenal" imas u kolekciji , srecan sam sto ti se sat dopao !!!
Pozdrav svima !!!![]()
Bookmarks sajtovi