Dobro dosao slobodno se raspisi za sve sto te muci u vezi satova ovdje ima lijeka.Pozz
Dobro dosao slobodno se raspisi za sve sto te muci u vezi satova ovdje ima lijeka.Pozz
Dobro dosao na forum!
Dobar je Sumo, postavi obavezno i slike ostalih satova.
"I have no idols. I admire work, dedication and competence." - Ayrton Senna
Dobro dosao na najveci i najbolji forum na ovim prostorima. Imao Suma, pa znam o cemu pises. Obavezno poslikaj i ostale i predstavi ih u temi....kolekcije satova clanova foruma!
....vreme ce pokazati ili ce on pokazati vreme....
Ako staklo nije ispupčeno i nije na neki drugi način specifično, onda nije problem nabaviti... Ja u NS znam par časovničara koji brzo i lako nabavljaju "ravna" safirna stakla isečena po meri, a neki već i imaju stakla u standardnim dimenzijama na lageru pa se i ne čeka... Poslednji put kad sam pitao bilo je oko 30€ sa ugradnjom...
EDIT: "Orginalno" safirno seiko staklo, verovatno samo kod Vitanova, po ceni kao novi sat da si kupio...
Napisao sam orginalno pod navodnicima ne zato jer sumnjam da Vitanov stvarno naruči orginalno seiko staklo iz Japana, nego zato što ne znam da li se za ovaj model uopšte fabrički pravi safirno staklo ili treba nešto budžiti neko staklo fabrički pravljeno za drugi model...
Kada sam u Bomaru tražio safirno staklo za jednog Citizena koji fabrički ne dolazi sa safirnim staklom, tražili su mi oko 40€ da poruče odgovarajuće orginalno citizen staklo iz Japana, ali sam odustao zbog roka isporuke od maltene pola godine...
Poslednja ispravka: KureNS (13.4.2015. u 11:16)
Dobro dosao na forum.Lepa kolekcija![]()
Bookmarks sajtovi