Prikaz rezultata 1 do 10 od ukupno 26
Like Tree130Likes

tema: Omnik - moji satovi

Threaded View

Mlađi član
    Član od
    20.8.2013.
    Lajkovi
    648
    Reputacioni uticaj
    13

Određen forumom Re: Omnik - moji satovi

Na redu je moj omiljeni sat.

Citizen Nighthawk

Model od titanijuma, 43mm precnik, mineralno staklo... manje vise svima poznat citizen eco drive koji se puni vestackim ili prirodnim svetlom. Izuzetno udoban model a na to svakako utice titanium te tezina sata koji je gptpvp neprimetan na ruci. Mana je sto se onda ne obraca paznja pa se lako i udara. Padao je sa raznih visina, grebao zidove, ronio na tajlandu i leteo na 4 kontinenta .

Sat mi je posebno drag jer sam sa njim prosao sve i svasta sto se vidi i po slikama. Narucen preko ebay-a, ako me secanje dobro sluzi, pre 10 godina iz USA (nisam nasao kod nas titanium verziju a celicna je bila skuplja gotovo duplo kod nas). Cela prica od starta je bila zanimljiva od ubedjivanja sa carinikom da je u pitanju polovan sat i poklon (na kome jos visi tag i sve zastitne folije ), preko raznoraznih putovanja gde me je odlicno sluzio i dana kad sam stao na ludi kamen ... u poslednjih godinu dve primetio sam ga kod dosta ljubitelja satova u raznim varijacijama. Svakako sat koji uzivo ostavlja sjajan utisak i puno pozitivnih komentara. Bar 3 poznanika su uzeli citizen nighthawk nakon sto su videli kod mene .

Ovaj model sam nosio svaki dan, u svakoj prilici i svuda. Nisam osecao potrebu za drugim satovima a onda mi je nesto kliknulo pre par meseci i resio sam da ga prevarim .

Toliko o ovom "gradjaninu".
    Poslednja ispravka: omnik (22.10.2013. u 1:11)
    milan zmaj, RUS, vladas and 21 others like this.

Bookmarks sajtovi

Vaš status

• Ne možete postavljati teme
  • Ne možete odgovarati na poruke
  • Ne možete slati priloge uz poruke
  • Ne možete prepravljati svoje poruke
  •