Cestitam
Sent from my SM-G998B using Tapatalk
Cestitam
Sent from my SM-G998B using Tapatalk
O brat moj,svaka cast. Daj orgganizuj nesto da ga vidimo.
Послато са M2102J20SG помоћу Тапатока
next year at this time I'll be a millionaire
Ovih dana na plaži
U poseti drugarima
Možda je to ozbiljan problem za clubbere koji nose pepsi Rolex u izlasku ali za normalnog čoveka, gospodina... isti problem kao micro imperfections koje se nikako ne vide golim okom.u prevodu - koga zabole osim hejtera
![]()
U zdravlju i veselju da ga nosis....
Hvala puno drugari
Juče sam baš bio iznenađen pozivom, iskreno očekivao sam da će biti u pitanju neki drugi model, obzirom da sam pokazao interesovanje za Explorer pre 2 meseca, kada je predstavljen ovaj novi model. Svojevremeno sam probao prethodni model od 39 mm i oduševio me je, u smislu da jedan tako jednostavan sat izgleda tako ozbiljno i moćno, tada sam ga probao uporedo sa OP iste dimenzije i Explorer me je "kupio" na prvi pogled, ali tada nisam bio zainteresovan za kupovinu. Pre par godina je, na moju žalost, bio sklonjen iz ponude, a umesto njega je uveden model od 36 mm koji sam doživeo kao premali, tako da čim se ova verzija pojavila, nisam razmišljao ni trena, odmah sam ga naručio.
Kada sam ga danas preuzimao dobio sam informaciju da je u pitanju prvi model koji je stigao u Srbiju.
Naravno, pohvale i ovaj put zaposlenima u Petite Geneve Petrović za fenomenalan odnos sa klijentima i zahvalnost za ovako brzu isporuku.
Uh Pikseta uhhh svaka cast!
Послато са M2102J20SG помоћу Тапатока
next year at this time I'll be a millionaire
Piksi, šta reći osim uživaj, strašan sat.
Послато са SM-G960F помоћу Тапатока
Bookmarks sajtovi