Zdravo svima,danas,prinova.
Nakon odredjenog vremena i 4 dana cekanja,stigao je dom za moje mezimce,onakav kakav oni i zasluzuju.
Apsolutno sam odusevljen kutijom,izgledom,konstrukcijom,kvalitetom i kako se sve uklopilo.
Kutija udobno moze da smesti sest sata.Osnova kutije je od drveta(tankog,ali sasvim ok),oblozena je eko-kozom spolja i iznutra,jastucici su takodje od eko-koze,a unutra su pregrade od lepenke 5mm(kako dobavljac kaze).Kopca za zatvaranje se nalazila u kutiji,nju sam samo zasrafio i podesio kako meni odgovara i kutija je bila spremna za upotrebu,takodje mi se svidja sto kutija mora da se stisne malo jace,da bi kopca zatvorila kutiju.Kopca i detalji po coskovima kutije su od metala.Sarke(ako mogu tako da ih nazovem) su trake dobrog kvaliteta,ali je po meni jedini minus sto nisu metalne,ali negde je moralo da se ustedi.Po pregradama za satove,ima mesta i za vece primerke,buduci da se moj Vostok Europe N1 Rocket sa kucistem od 46mm sasvim dobro uklopio.
Kao sto se moze i videti(koliko-toliko) na slikama,unutrasnjost je crvene boje i prelepo izgleda.
![]()
Registracija
Help

425Likes
LinkBack URL
About LinkBacks

Odgovor sa citatom

Bookmarks sajtovi