425Likes
-
Re: Nenad-moja skromna kolekcija
Jos jedan Swatch i ovaj sat sam dobio za 18-ti rodjendan,po sopstvenoj porudzbini! 

Nekada je imao braon narukvicu,sada ovu predivnu teget.Sat je 2008. godine,bio vrh Swatch ponude,pojavljivao se i u magazinima.Predivan retro izgled (kolekcija:Chrono retrograde),citljiv,najvise mi se svidja stoperica,koja meri po 30 sekundi,a ne 60 kao kod mnogih,tacnije kazaljka se krece do 29. sekunde i onda se vraca na nulu,do povratka na nulu,potrosi jednu sekundu koja nedostaje do 30 i onda krece opet...tako sam ja skapirao...Kao i prvi Swatch iz kolekcije,radi super,samo sam baterije menjao i jednom podesavao hronografe...
Na redu je kruna moje kolekcije 

,moj prvi automatik koji sam kupio od svojih para i uz pomoc vasih saveta.
U pitanju je Vostok Europe N1 Rocket,"srce" sata cini Seiko NH25A automatik,46mm lepote u belo-plavoj kombinaciji,
Ronilacki sat (WR 200 metra),masivan i kvalitetno uradjen sat,koji pleni poglede gde god se pojavi zbog svoje velicine,za inspiraciju je posluzila najveca raketa na svetu,ruska "N1" raketa.

Moj prvi Seiko,ujedno i prvi pilotski sat.Kupljen ove nedelje.Prelep sat i kvalitetno uradjen,iako je narukvica mogla da bude bolja,za razliku od ostalih pilotskih,koji su mozda prenatrpani raznim stvarcicama,ovaj ima cist,klasican izgled,ali nije izgubio stopericu,koja klizi skoro kao automatik.Iluminacija je odlicna,posle 10-15 minuta provedenih napolju,indikatori svetle kao sijalice.
Sportsko-elegantan sat,koji ce zameniti prvi Swatch koji sam kupio...

Nastavice se...
Vaš status
- Ne možete postavljati teme
- Ne možete odgovarati na poruke
- Ne možete slati priloge uz poruke
- Ne možete prepravljati svoje poruke
-
Pravila foruma
Bookmarks sajtovi