Dobrodosao u anonimne satoholicare... kafa,krofne i grupna terapija su besplatni![]()
Dobrodosao u anonimne satoholicare... kafa,krofne i grupna terapija su besplatni![]()
Majistore Pugo , cesto dok sam gledao tvoje radove , sam se pitao koje satove imasOdlicna kolekcija
I jos jedno moje zapazanje je da imas i tu srecu da odlicni modeli prolaze kroz tvoje ruke, tako da verujem da satitis samo narasta
![]()
Pugo,ja sam mislio da imaš samo dva sata.
Ovo je već kolekcija...i to dobra kolekcija.
Moram da priznam da mi je najsipatičniji Darwil(sa onim natpisima) ali i ostali su za![]()
ZAJEDNO SMO SKUPA!
Morao sam da odgovorim sa citatom.
Mnogi ljudi koji me kontaktiraju u vezi izrade kaiševa, obično počinju rečenicom.........."imam običan sat koji nije nešto vredan.." i odmah ih prekidam (možda neučtivo sa moje strane, ali u svakom slučaju dobronamerno) govoreći im da i najmanja sitnica može imati mnogo veću vrednost od finansijske.
Za mene ovaj "Darwil" ima NEPROCENJIVU vrednost iako mu je tržišna cena "mizerna".
Lepa kolekcija, cestitam![]()
"I have no idols. I admire work, dedication and competence." - Ayrton Senna
Hvala Rus_PA.
Lepo reče Serb...."satitis narasta". Nisam više "anonimus-satoholikus".
Pugo cestitke na novim, a i starim satovima. Kad budes dosao u fazu da kupis novi sat, i odmah ides kod Puga da ti napravi kais, znaci da si nas sustigao sa zarazom!![]()
Bookmarks sajtovi