Shule imamo isti Swatch i meni je to bio prvi ozbinjniji sat. Prosao sve i svasta, a samo sam mu menjao bateriju, evo sad ga moj cale nosi.Imas pravo ja tamo kod mene pogresio, stavio da je iz 95, a iz 96-te je.Vostok je bas lep.
Shule imamo isti Swatch i meni je to bio prvi ozbinjniji sat. Prosao sve i svasta, a samo sam mu menjao bateriju, evo sad ga moj cale nosi.Imas pravo ja tamo kod mene pogresio, stavio da je iz 95, a iz 96-te je.Vostok je bas lep.
Swatch je odlican mislim da je od 1997-98. u mom vlasnistvu, preziveo je cak i 9 meseci armije
A sto se Vostoka tice nije bila ljubav na prvi pogled uzeo sam ga iz razloga sto je Ruski a ja radim za Rusku kompaniju pa reko da imam nesto Rusko na ruci. Ali moram priznati da me sat sve vise i vise odusevljava!
Shule,čestitam.
Izgleda super.
Koliko vidim ima mesta za 5 satova-dva na navijanju i tri na čekanju
Gde si kupio,koliko si platio?
ZAJEDNO SMO SKUPA!
shule83, dobre su fotke sa plaže. Nema veze što su slikane telefonom. Nego, plaža i oni beli kamenčići izgledaju fantazija. Gde ste to letovali ako nije tajna?
Kutija je super! Vidim ima i dobre režime rada (za navijanje). Kakvi su tvoji utisci? Kako radi? Koliko je bučna?
Pozz!
Naravno da nije tajna letovali smo na Tassosu.
Za sad sam zadovoljan kutijom nije uopste bucna.
Jedina mana je sto ne daju garanciju...
To moze samo kod nas, da ti u radnji prodaju stvar bez garancije.
Kako si zadovoljan kutijom, kvalitetom izrade i programima za navijanje?
"I have no idols. I admire work, dedication and competence." - Ayrton Senna
Bookmarks sajtovi