Prikaz rezultata 1 do 10 od ukupno 230
Like Tree753Likes

tema: MMario - Moj skromni doprinos razvoju casovnicarske industrije

Hybrid View

Stariji član Avatar korisnika lemi
    Član od
    26.10.2011.
    Lajkovi
    1415
    Blogovi
    1
    Reputacioni uticaj
    87

Određen forumom Re: MMario - Moj skromni doprinos razvoju casovnicarske industrije

sad kad si krenuo...nema natrag.........
    ​LEMI

Istaknuti član Avatar korisnika MMario
    Član od
    19.3.2014.
    Lajkovi
    30886
    Reputacioni uticaj
    335

Određen forumom Re: MMario - Moj skromni doprinos razvoju casovnicarske industrije

Kolege i prijatelji, zahvaljujem svima, da ne navodim poimence, koji su samnom podelili moju radost, koji su mi lajkovali, koji su mi dopisali. Cast mi je sto vidim u Vama da delite moju strast. Neki Vam se vise svidjaju, neki manje, ali kako kazu stari ljudi, sva deca se vole jednako. Pa tako i ja. Tesko bi mi bilo koji od njih izdvojiti, svaki je lep na svoj nacin. I kako sam uvek govorio....lepota je u oku posmatraca.
    Jos jednom svima hvala!!!!

Stariji član Avatar korisnika veberz
    Član od
    5.10.2013.
    Lajkovi
    2564
    Reputacioni uticaj
    109

Hehehe ... Taman kad si mislio da su se izredjali svi i da mozes da stavis tacku.
    Pa evo i ja da ti cestitam na zaista lepoj kolekciji!

Nego (sada ozbiljno), primetio sam da nemas bas tako puno satova s obzirom da godinama patis od ove bolesti (kako kazes, a tako i ja mislim). Pretpostavljam da si izpocetka i ti isao na masu u stilu joj sto je ovaj dobar - pa daj, o ovaj jos bolji - daj i njega ... Zelim da te pitam, pretpostavljajuci da je ovo prethodno tacno; dokle si dogurao brojcano i nakon koliko vremena si poceo da smanjujes kolekciju? Drugo pitanje. Primecujem da nemas klasican dresser. Zasto?

Član od
    19.3.2014.
    Lajkovi
    30886
    Reputacioni uticaj
    335

Hvala,hvala....da u pravu si....rano poceo, fascinirao me na prvom mestu mehanizam, rad, lepota....da u pocetku je i bilo tako, daj, samo daj. S vremenom sam isprofilirao i ukus i zelje. Posle sam smanjio na nekakav broj od 10-tak satova ukupno. Jer treba i jesti ponekad! A i shvatio da se previse vezem za neke satove. Kada sam kupovao stan skinio Rolexa sa ruke, e tu sam prelomio taj emocionalni deo u sebi. Klasican dress?....da, nemam ga jer od kako sam stavio Tudora na ruku u njemu sam nasao nesto jako interesantno....prelepo odradjen,(ipak je stariji brat upleo prste) mogu ga nositi na sportski nacin, na casual, na odelo....i u tom jednom satu imam dosta kombinacija.
    Mislim da si shvatio moje razmisljanje....
    Poslednja ispravka: VLADAN P (12.5.2014. u 13:31)
    vladas, DrAgod, krstin and 4 others like this.

Član od
    19.3.2014.
    Lajkovi
    30886
    Reputacioni uticaj
    335

Predstavio bi danas jedan sat koji je slucajno zalutao k meni. Inace dobiven u zameni a namenjen je za poklon.
    Pa da pocnem....
    Pirelli Pzero Tempo

Naziv: P1.jpg, pregleda: 486, veličina: 316,8 KB

Naziv: P2.jpg, pregleda: 444, veličina: 177,2 KB

Proizvodjac je Pirelli, poznatiji po jednom drugom proizvodu, ili bolje reci narucitelj jer sat ima na sebi oznaku Swiss made. To je valjda zbog onog postotka u procesu proizvodnje ili zato sto su oni samo narukvicu izradili a mozda i nacrt jer su talijani poznati po dobrom dizajnu. A ovde je dizajn bas dobar..Sta reci o satu.....evo malo tehnickih karakteristika....
    Proizvodjac: Pirelli PZero Tempo
    Model: Pirelli Diver
    Kuciste: Titanijum i celik, promera 42mm i visine 16mm
    Staklo: Saphhir sa AR premazom
    Mehanizam: Eta 2828-2
    WR: 300m sa helijum ventilom
    Narukvica: Kaucuk sa celicnom kopcom
    Kuciste izradjeno od titanijuma sa celicnim obrubom neobicnog oblika, bez klasicnih lugova, tj. usrafljen kaucuk u kuciste, a sam kaucuk je sa kopijom sare auto-gume s dodatkom celicnog fiksatora i na kraju s masivnom celicnom kopcom. Sat ima dve usrafljujuce krunice od kojih je jedna na poziciji "2H" i ona sluzi da namestanje unutrasnjeg bezela
    a ona druga, na "4H" se koristi za podešavanje vremena. Prelepo izradjen cifer koji zbog AR premaza menja boju od crne do svetlo plave. Unutra "kuca" dokazana Eta 2824-2.
    Naziv: P3.jpg, pregleda: 462, veličina: 177,0 KB

Naziv: P4.jpg, pregleda: 448, veličina: 176,9 KB

Naziv: P6.jpg, pregleda: 454, veličina: 158,7 KB

Sat deluje lepo i neobicno, ali za nosenje je malo tezi, barem za moju ruku. Jer oblik i izrada narukvice su malo cudni, ustvari gornji deo sa onim celicnim dodatkom su jako kruti i neudobni za nosenje jer dosta steze zglob.
    Ovako to izgleda na ruci....

Naziv: 20140524_100938.jpg, pregleda: 508, veličina: 340,6 KB

Član od
    19.3.2014.
    Lajkovi
    30886
    Reputacioni uticaj
    335

Jucer stigao Seiko Orange Monster, mod Seiko white-blue iliti Pic heavy.

Naziv: IMG_0592.jpg, pregleda: 432, veličina: 118,7 KB

Naziv: IMG_0593.jpg, pregleda: 472, veličina: 155,5 KB

Naziv: IMG_0594.jpg, pregleda: 392, veličina: 130,3 KB

Ovako izgleda na ruci....
    Na celiku

Naziv: 20140618_132006.jpg, pregleda: 433, veličina: 355,0 KB

Na nato narukvici....
    Naziv: 20140619_105204.jpg, pregleda: 392, veličina: 363,9 KB

Tags for this Thread

Bookmarks sajtovi

Vaš status

• Ne možete postavljati teme