Ljudi, niste dobro razumeli čoveka. Citirao je lemijev post, zato što je lemi mislio da ćemo se smejati što je rekao da je lepši od Rolex-a . Na to je Wildboar odgovorio, da se on neće smejati, jer iz navedenih razloga zaobilazi Rolex a ne Orient !!!
To i nije toliko bitno , bitno je da je Ćomile sa ovim Orient-om nekako osvežio kolekciju ! Zašto to kažem... ostali satovi su svi sa crnim ciferom i ,što se prvog pogleda tiče, pomalo liče jedan na drugi (mislim da ste me razumeli) . Ovaj Orient svojim izgledom i nekim zanimljivim detaljima razbija monotoniju "crno-belo" i baš je nekako "seo" na kolekciju !!!
Sem toga, na ruci vrlo, vrlo moćno izgleda , čak i meni, koji nisam ljubitelj dajvera.![]()
Poslednja ispravka: backarelli (31.3.2012. u 12:01)
Yep, orient je extra sat (ne kao rolex naravno) ali da ga nosim ako mi se svidja to je odlicno. Ali ako bih ikada i poneo rolex vise bih imao problema na poslu nego sto bih mogao da mi prija. Pre par dana je bio na prodaju "Rolex Submariner ref br 16800 vintage" po izuzetno lepoj ceni, meni se stvarno svidja taj model i covek mi je dao lepu cenu (toliko lepu da je otisao istog dana kod nekog ko je prepoznao dobru ponudu) ali na samu pomisao kako taj sat utice na ljude u okolini sam se najezio. Vise bi mi stajao u kutiji nego na ruci od straha od etiketiranja. Nesto slicno kao sto nisam smeo da kupim ciroki dzip i pored extra cene. Mada najsmesnije je sto je ovo tako siromasna sredina da niko ne zna za iwc npr koji moj kolega opusteno nosi i boli ga mnogo, ali zato svi znaju da je "rolex mnogo skup"![]()
Dodjavola, pa raspitajte se kod okoline ko je cuo za bilo koju od luxuznijih marki i videcete da je jedino svima znan notorius rolex, simpa omega, fals breitling i dedin longines. Ovo su i generalno ocene koje se prilepljuju vlasnicima. Sve ostalo moze da se nosi jer 99% ni ne zna razlike- pogledajte iskustvo parnisovog nosioca gde su ljudi mislili da je extra skup sat pa onda sledio talas razocaranja.
Bookmarks sajtovi