I obecanje da cu jos neke slicice Orisa Divers,GMT Date da postavim i da kazem:
Mislio sam da necu nikada kupiti Orisa jer mi nekako moram priznati nesto me sam nije privlacio a to sve iz mog slepila ka poimenice poznatijim brendovima.Medjutim posle kupovine ovog sata mogu slobodno da napisem i da tvrdim da je kupovina Orisa prevazilazi moja misljenja o ovom Brendu,pogotovo posle i vidjenja Cranovog istoimenog onako ne tako lepogOrisa!
Unutra se nalazi ETA 2893-2 a Orisov naziv mehanizma je 668. Vodila se polemika oko ne znam sad bas u kojem delu Foruma da li je to samo ubacena Etina masina ili je i nesto doradjeno od strane Orisovih majstora ali to je nesto sto meni stvarno nije bitno..Gledajuci ga pored IWC -a nista ne mnogo ne zaostaje cak sta vise nekad mi se cini da je i tacniji. Sat o kome nisam razmisljao..
Moja jedina zamerka je sto je kuciste u obliku kupole tako da i onih 44 mm izlgeda kao 42 mm ili cak i manje za razliku od IWC-ovg 44 mm pravih ravnih 44 mm.
Movement 668 date, 24 hrs
Number: Oris 668, base ETA 2893-2 Dimensions: Ø 26.20 mm, 11 1/2’’’ Functions: Centre hands for hours, minutes, seconds and 24 hour, date window, instantaneous date, date and 24 hour corrector, fine timing and stop second devices Winding: Automatic winding, bi-directionally rotating red rotor Power-Reserve: 42 hrs Vibrations: 28’800 A/h, 4 Hz Jewels: 21
Preuzeto : Movements - 668 date, 24 hrs - Oris - Purely mechanical Swiss watches.
Registracija
Help

4320Likes
LinkBack URL
About LinkBacks
Orisa!

Odgovor sa citatom
.

Bookmarks sajtovi