Petre super ti je ovaj vojni Longines. Da li je to od bt321 , mislim da je on imao isti?
E da i Lanco mi se baš sviđa, super je očuvan.
Petre super ti je ovaj vojni Longines. Da li je to od bt321 , mislim da je on imao isti?
E da i Lanco mi se baš sviđa, super je očuvan.
Da to je taj Longines!Šteta što nas dijeli mnogo kilometara,stvarno bih volio s mnogima s portala da je moguće uživat u druženju.Pošto ne mogu zbog kilometraže tad ću barem pokušat što više pisat i što kvalitetnije tako da vam ne dosadim.A onaj tko se nađe blizu Bjelovara (gradić 100 kilometri od Zagreba) nek se javi,ne da je dobrodošao već ima krevet i hranu i piće te ono glavno da razgleda moje satove koliko mu srce želi.
Što se tiče Tonija iz Makedonije sve stoji kako si rekao,s njim raditi je užitak.Poslao mi sat i prije uplate,al ipak sam bio brži i uplati mu novce prije no što je stigo Longines!
Pozdrav svim kolegama koji me prate i vesele svojim komentarima,svaki lajk i svaki komentar doživljavam veselo ko malo dijete,stalno pratim forum jel tko šta nova komentirao.To mi je dovoljna plaća za trud uložen u pisanje,zato nastavite i dalje pratit me (dok ne dosadim) i slobodno komentirajte jer to doživljavam kao neko druženje sa vama.
tesko ces ti da dosadis
naravno misko nismo deca odmah vidim s kim imam posla.
Pa iskreno kazem,nisam od onih iza ledja...topdzija,dogovorimo sve ,ja u banci da uplatim pare,on kaze dobio sam vecu ponudu..?
Pa ne bih prodao rec za milion evra,a ne za 10-20e. Ja sam bre za cekicara Omegu sto je niko nema ,cekao kupcevu zenu da dodje iz Kanade 2 meseca,a dobijao sam 250e vise u medjuvremenu. Ni mrtav nisam pristao. A sto je najbitnije,nije bilo ni kapare,ni garancije nikakve. Jednostavno coveku sam obecao da ga ceka sat po dogovoru, a oci mu nisam video ,niti ga poznajem,nikakva preporuka,ama bas nista... I ponosan sam na sebe.
Odlican je cestitam![]()
Bookmarks sajtovi