Odličan Zenith
Čestitam.
Odličan Zenith
Čestitam.
ZAJEDNO SMO SKUPA!
Petre, pridruzujem se cestitkama! Zaista fascinantan primerak, svaka cast na "ulovu".
P.S. Da ne kazem da jedva cekam najavljenu temu!
No time to lose
petre,pravi raritet,nema sta odlican sat![]()
woodman
Strasna kolekcija![]()
"I have no idols. I admire work, dedication and competence." - Ayrton Senna
Meni baš cool izgledaju ona dva sata sa zaštitom na brojčaniku (kao mreža)...![]()
Čestitke na kolekciji i neka bude još veća![]()
Kvarcni satovi su precizni. Mehanički satovi imaju dušu.
Odlična kolekcija Petre.
ZAJEDNO SMO SKUPA!
Petre super ti je ovaj vojni Longines. Da li je to od bt321 , mislim da je on imao isti?
E da i Lanco mi se baš sviđa, super je očuvan.
Da to je taj Longines!Šteta što nas dijeli mnogo kilometara,stvarno bih volio s mnogima s portala da je moguće uživat u druženju.Pošto ne mogu zbog kilometraže tad ću barem pokušat što više pisat i što kvalitetnije tako da vam ne dosadim.A onaj tko se nađe blizu Bjelovara (gradić 100 kilometri od Zagreba) nek se javi,ne da je dobrodošao već ima krevet i hranu i piće te ono glavno da razgleda moje satove koliko mu srce želi.
Što se tiče Tonija iz Makedonije sve stoji kako si rekao,s njim raditi je užitak.Poslao mi sat i prije uplate,al ipak sam bio brži i uplati mu novce prije no što je stigo Longines!
Pozdrav svim kolegama koji me prate i vesele svojim komentarima,svaki lajk i svaki komentar doživljavam veselo ko malo dijete,stalno pratim forum jel tko šta nova komentirao.To mi je dovoljna plaća za trud uložen u pisanje,zato nastavite i dalje pratit me (dok ne dosadim) i slobodno komentirajte jer to doživljavam kao neko druženje sa vama.
Bookmarks sajtovi