Hvala, bolje vas nasao
Imam ga sedam godina , nikad nije zakazao. Bateriju sam menjao 3 puta do sada ( zavisi naravno od koriscenja sata)
Osvetljenje sata je odlicno moze cak i da se povecava jacina i vreme trajanja osvetljenja, poseduje dva alarma koji bude iz mrtvih nekako imaju piskav zvuk koji je bas glasan , altimetar sam testirao kada sam isao na Kopaonik prilikom penjanja na Crni Vrh i ostupanja su bila 4-5 metara, kompas odlican uporedjivao sam ga sa drugim kompasima, ali naravno ako se koristi u gradu gde ima mnogo magnetnog uticaja on podivlja, ali zato u nekoj sumi gde nema uticaja radi odlicno, predvidjanje vremena na osnovu barometra je fantasticno , podaci su tacniji ako si napolju, termometar je ok ako se skine sa ruke ,jer se pomesa temperatura tela i normalna temperatura. Sat poseduje dual time funkciju , timer , stopericu , oglasavanje kada prodje svakih sat vremena, jedino sto nisam testirao je ski funkcija , meri brzinu i vreme spusta ja mislim. Steta je sto ga nema vise u prodaji , ako sam nesto propustio kazi da napisem pozz