Sada u kolekciji imaš sat iz linije, koja je bila u svemiru. Takođe imaš sat iz linije, koja nije uspela da ode u svemir, jer je model pao na testiranjima kod Nase a sat iz linije, koja je kao prvi švajcarski sat u istoriji, bila u svemiru si prodao .

Budi oprezan sa tom svemirskom pričom. To je rupa bez dna i autentičnost je uglavnom samo prividna. Sve se svodi samo na kupovanje satova iz linija, čiji su nekadašnji predstavnici zaista bili u svemiru. Seiko Pogue, koji pominješ bi u ovoj kolekciji bio najautentičniji, jer je kalibar 6139 zaista bio gore - naravno, ako se svemirska priča posmatra sa tog nekog logičnog, pionirskog aspekta.
Ako ga proširiš, onda bi i Zenith mogao doći u izbor. Bio je u svemiru 2010 godine, a i bukvalno se obrušio sa granice svemira na ruci Felix Baumgartnera prema zemlji dve godine kasnije.

Citat Ivke1 kaže: Pregled poruke
Hvala puno, možda bi mogao leći jedan Zenith ali mislim da neću ići u tom smjeru.
Vuce me da nabavim Seiko zaboravio sam model, Takodjer se vezuje za svemir, mislim da ima i ruski sat ali nisam siguran koji.
Da napravim svemirsku kolekciju. Da taj dio kolekcije ima priču.