Prikaz rezultata 1 do 10 od ukupno 212
Like Tree437Likes

tema: Ivke1-Moji satovi

Hybrid View

eee
    eee je offline
    Moderator Avatar korisnika eee
    Član od
    27.1.2009.
    Lajkovi
    7570
    Reputacioni uticaj
    163

Određen forumom Re: Ivke1-Moji satovi

Ajd da se i ja priključim . Moja selekcija je bazirana na izgledu sata ne na horološko/istorijskoj vrednosti.

Breitlig - to bih uzeo. Najviše zbog izgleda. To je tip/izgled sata koji meni leži. Nosio bih ga svaki dan

Carrera - jeste malo ozbiljna ali me je uvek privlačila. Uzeo bih je nekad. Nije mi za svaki dan.

ML - jeste lep ali je za mene preozbiljan. Nema mi ono nešto, da kažem wow.

Daytona - ima par razloga zašto ne (ne računam cenu ovaj put). Nisam ljubitelj zlata na satu, još uvek. Možda da su samo kazaljke. Ne sviđa mi se raspored podbrojčanika 3/6/9. Na Carreri mi je lepše. Ali čak i da je u čeliku - nema wow u mojim očima.

Naglasio bih samo da sam samo Breitling i Tag video uživo.

Sent from my Nokia 6.1 using Tapatalk

Stariji član Avatar korisnika Ivke1
    Član od
    24.6.2018.
    Lajkovi
    3150
    Reputacioni uticaj
    11

Određen forumom Re: Ivke1-Moji satovi

Citat eee kaže: Pregled poruke
    Ajd da se i ja priključim . Moja selekcija je bazirana na izgledu sata ne na horološko/istorijskoj vrednosti.

Breitlig - to bih uzeo. Najviše zbog izgleda. To je tip/izgled sata koji meni leži. Nosio bih ga svaki dan

Carrera - jeste malo ozbiljna ali me je uvek privlačila. Uzeo bih je nekad. Nije mi za svaki dan.

ML - jeste lep ali je za mene preozbiljan. Nema mi ono nešto, da kažem wow.

Daytona - ima par razloga zašto ne (ne računam cenu ovaj put). Nisam ljubitelj zlata na satu, još uvek. Možda da su samo kazaljke. Ne sviđa mi se raspored podbrojčanika 3/6/9. Na Carreri mi je lepše. Ali čak i da je u čeliku - nema wow u mojim očima.

Naglasio bih samo da sam samo Breitling i Tag video uživo.

Sent from my Nokia 6.1 using Tapatalk
    Slazem se sa tobom u vezi Breitlinga, ali ću vam otkriti da ima par pozicija kad svjetlost padne na njega pod nekim uglom i tad izgleda jako ružno. Ali isto pod odredjenim uglovima može da bude jako lijep. Kao da imas dva sata na ruci. Cifer je čudne boje, tj mijenja boju.
    Tag ima problem cifera da me pitaš šta je problem nema ništa konkretno ali hvali tu nešto. ML ima ljepši i čak bolje odradjen cifer.
    Takodjer bi bilo mnogo bolje da mu je prsten keramički. Ovaj se tako lako ošteti i ogrebe. Dobra strana Taga je završna obrada narukvice i samog kućišta sata. Nema ni jedan jedini dio sata koji može da ogrebe ili tako nešto. Mislim da je malo bolja završna obrada nego kod Breitlinga. Da li je kvalitetniji materijal to ne znam ali metalni djelovi su bolje obradjeni. Kopča jako dobra ali hvali joj fino podešavanje.
    Pozdrav.
    Poslednja ispravka: Ivke1 (20.5.2020. u 8:17)
    eee likes this.

Bookmarks sajtovi

Vaš status

• Ne možete postavljati teme
  • Ne možete odgovarati na poruke
  • Ne možete slati priloge uz poruke
  • Ne možete prepravljati svoje poruke
  •