Čestitke i od mene. Samo napred.
Čestitke i od mene. Samo napred.
Nije ni čudo ne zavoleti satove pored ovakvog kolekcionara. Čestitke i od mene, ili da kažem blago tebi...
Možeš li nam reći nešto više o ocu, odakle njemu ljubav prema satovima i koliko dugo godina je kolekcija kreirana?
I za kraj, uživaj u nošenju tako lepog nasleđa!![]()
Patek kopija?
Panerai i Breitling isto ili?
Mozda samo breitling, Patek nije siguro, a ni za P. ne bih rekao.
Otac je bio glumac u krusevackom pozoristuu vreme kad se od te profesije dobrano zaradjivalo, pa se moglo... znam da je najstariji sat od ovih Omega, ima pozadi gravuru sa datumom iz '73. Cartier je iz 81. Umeo je da kaze da mu fali samo jedan sat da upotpuni kolekciju - Jaeger LeCoulre Triptique, ali eto, moracu ja![]()
Odi kod urara za svaki slucaj. 99% da je Patek fake.
Koji model je Panerai na slici? Iza pise.
druze moj ti je predlog da kolekciju poneses do sajdzije bilo kojeg da bi znao sta imas
Da, koliko sam video na netu Patek Gondollo je uvek od plemenitog metala, znači tvoj bi trebao da bude od platine, za tu proveru ti ne treba čak ni sajdžija.
"Well, it's nothing very special. Uh, try and be nice to people, avoid eating fat, read a good book every now and then, get some walking in, and try and live together in peace and harmony with people of all creeds and nations...."- Monty Python's The Meaning of Life
Vialux (crno i zlatno), Revere (beli ciferplat, braon kais), Titus (crveno zlato, old look, neverovatan sat, prelapa masina i 72h rezerve! a iz perioda drugog svetskog rata je), Edox (crvena sekundara), Darwil (prepoznatljiv stil, neverovatno tacan), Marvin (kockast i zlatan), Dugena (Dugenamatic - od je jedini od ovih automatski, svi ostali su mehanicki. Ali nema kljuc). To je to.
Hvala zemljace, nisi jedini! Sto rece neko na ovom forumu, zajedno smo skupa!Zbog velikih obaveza sam u poslednje vreme retko na forumu tako da mi je kolega "Zemljak" promakao...........
druže drago mi je zbog tebe i hvala ti što si tvoju kolekciju podelio sa nama i makar razvejao sumnju da sam jedini ludak u kraju
Inače sve čestitke na kolekciji i veliki pozdrav![]()
popovac 76 kaže:
druže drago mi je zbog tebe i hvala ti što si tvoju kolekciju podelio sa nama i makar razvejao sumnju da sam jedini ludak u krajuPrilog 26289
E ovo me verovatno najviše obraduje, kada vidim da ovaj forum spaja ljude. To me zaista ispunjava neopisivom srećom.Nadam se da ćete se upoznati i lepo družiti!
divan osecaj, stvarnoVi ste koliko sam skontao jedan od tvoraca ovoga foruma, eto da Vam se zvanicno zahvalim na tome i da kazem da "radi dobar posao".
Hvala vam svima!!!
Ako ti nije tesko da napises po redosledu koji su satovi ovi poslednji...ima jedan koji ne mogu da procitam koji je a svidja mi se jako
Hvala ti u svakom slucaju
next year at this time I'll be a millionaire
Bookmarks sajtovi