Napisao sam itd 10000x, jedan od tih 10000 je i taj peh.![]()
Послато са Redmi Note 7 помоћу Тапатока
Napisao sam itd 10000x, jedan od tih 10000 je i taj peh.![]()
Послато са Redmi Note 7 помоћу Тапатока
Njega ne treba ni pominjati u ovoj temi. Kao i onu budalu pod nickom reno 4.
Koristim svaku priliku da kazem koliku covek ima ljubav prema satovima i znanje takodje na koje do sada nisam naisao, a verovatno i mnogi prisutni na ovom forumu, istorija, poceci, razvoj brendova, poslovanje, imena, datumi, osnivaci... zaista za jedno veliko divljenje. Kolekcija od Vostoka do Rolexa, to je ljubav prema satovima zbog koje smo i mi ustvari ovde. Kolega P. svaka cast i jedno veliko hvala na dosadasnjem trudu da i mi naucimo neke stvari vezane za istoriju i sadasnjost horologije.![]()
Poslednja ispravka: Elvedin (9.9.2020. u 1:28)
Ne treba goreti u zelji, s'vremenom sve ce doci...
Hvala kolege!
Kolega Bezbi,
Supruga me već duže vreme nagovara sa jednakom idejom, o kojoj pišeš, ali nemam nameru. Prvo, ne smatram sebe dovoljno stručnim, da bi temeljito radio taj posao, kao što bih želeo. Osim toga, objavljivanje zahteva puno vremena, a ja slobodno vreme radije koristim za učenje o horologiji. Nisam ni na 10 % onoga, što bih želeo znati.
Zato radije ostajem na ovoj drugoj strani - ljubitelja i učenika.
Ovo nisu prave recenzije. Samo lični pogledi na satove, koji su moji. Sa svim svojim dobrim i nešto slabijim osobinama.
Kolega Elvedine,
Zaista hvala na lepim rečima!
Raduje me, da ima kolega, koji razumeju ovu moju strast, pa mi ponekad i oproste neka oštrije napisane misli.
Ako mislis na onu temu oko omaz satova na moje i tvoje misljenje nema tu sta da se doda sem da ja tvoje misljenje uvazavam i postujem. Ne bi valjalo kada bi svi mislili isto.![]()
Ne treba goreti u zelji, s'vremenom sve ce doci...
Bookmarks sajtovi