Prikaz rezultata 1 do 10 od ukupno 755
Like Tree3030Likes

tema: Haifisch 23 - Moja kolekcija

Hybrid View

Stariji član
    Član od
    8.5.2017.
    Lajkovi
    13299
    Reputacioni uticaj
    403

Određen forumom Re: Haifisch 23 - Moja kolekcija

Hvala Petre! Zaista mi je drago ako neko u mojim razmišljanima i pogleda može naći nešto korisno.

Citat petarboj kaže: Pregled poruke
    Veliki respect za kolekciju i rezonovanje! Sa zadovoljstvom čitam tvoje postove.

Sent from my Mi Max 3 using Tapatalk

Banned
    Član od
    28.5.2020.
    Lajkovi
    12
    Reputacioni uticaj
    0

Hai, duga priča, radim sa švajcarcima svaki dan, ne verujem im kad kažu dobar dan, pogotovo ne verujem da u ovo vreme tehnologije neko ne može da zadovolji tražnju toliko godina, i to baš svi u isto vreme kreću sa famozni listama koje idu do 10 godina, duga priča i jako bezobrazna prema kupcima i pogotovo dilerima

nisam ni ja u kružoku tih ljudi, niti, me zanima da budem, ja samo samostalno tražim i lovim, a vintage je za mene mogućnost da zajebem njihov sistem koj isu nametnuli, vi napravite listu čekanja, podignete cene za duplo, ja uzmem za 200 evra vintage sat vašeg brenda, nov nenošen, neki brendovi su dosta skuplji, neki jeftiniji, ali uvek barem 7 do 10 puta su jeftiniji od novih njihovih satova

inače evo par slika novog IWC 89, naravno nikada na ruku ☺️

ovako nešto kad nađete posle par meseci traženja pričini mnogo veće zadovoljstvo nego kupovina u radnji

Haifisch 23 - Moja kolekcija-20200408_134143.jpg

Haifisch 23 - Moja kolekcija-20200408_134214.jpg

Počasni član Avatar korisnika don Alberto
    Član od
    14.12.2012.
    Lajkovi
    28764
    Reputacioni uticaj
    57

Koliko si ga platio???
    Omega rules !!!

Stariji član
    Član od
    8.5.2017.
    Lajkovi
    13299
    Reputacioni uticaj
    403

Očigledno imamo različita iskustva sa švajcarcima.

Odličan IWC. Što se mene tiče, najbolji vintage kalibar, koji se može dobiti po povoljnim cenama. Još, ako je NOS kao ovaj. Čista perfekcija.

Citat Renault 4 GTL 1108 ccm kaže: Pregled poruke
    Hai, duga priča, radim sa švajcarcima svaki dan, ne verujem im kad kažu dobar dan, pogotovo ne verujem da u ovo vreme tehnologije neko ne može da zadovolji tražnju toliko godina, i to baš svi u isto vreme kreću sa famozni listama koje idu do 10 godina, duga priča i jako bezobrazna prema kupcima i pogotovo dilerima

nisam ni ja u kružoku tih ljudi, niti, me zanima da budem, ja samo samostalno tražim i lovim, a vintage je za mene mogućnost da zajebem njihov sistem koj isu nametnuli, vi napravite listu čekanja, podignete cene za duplo, ja uzmem za 200 evra vintage sat vašeg brenda, nov nenošen, neki brendovi su dosta skuplji, neki jeftiniji, ali uvek barem 7 do 10 puta su jeftiniji od novih njihovih satova

inače evo par slika novog IWC 89, naravno nikada na ruku ☺️

ovako nešto kad nađete posle par meseci traženja pričini mnogo veće zadovoljstvo nego kupovina u radnji

Kliknite za sliku za veću verziju

Ime:	20200408_134143.jpg
Viđeno:	212
Veličina:	435,6 KB
ID:	148384

Kliknite za sliku za veću verziju

Ime:	20200408_134214.jpg
Viđeno:	151
Veličina:	442,6 KB
ID:	148385

Bookmarks sajtovi

Vaš status