Jesam. Uzeo sam onaj a la pam bezel. Mislim da on ne prodaje sa insertom (osim onih graviranih pa ofarbanih, sas tip bezela).
I daje ih bez zice, moras preseliti sa starog zicu. Bilo je preko meranoma od radio room bezel za narucit. On je SS.
Jesam. Uzeo sam onaj a la pam bezel. Mislim da on ne prodaje sa insertom (osim onih graviranih pa ofarbanih, sas tip bezela).
I daje ih bez zice, moras preseliti sa starog zicu. Bilo je preko meranoma od radio room bezel za narucit. On je SS.
Vidjet cu onda kod njega i s njim kad se odlucim.Ili ako iskrsne negdje nesto.Bas sam.se napenalio.No o tom,potom-kad se dokaze.
Jedno je sigurno-drag je poklon i ostaje kod mene,u nasljedje.
Thanks!
Za te pare je bitno da radi,a na sekundaru ne obraćaj pažnju- ne pogađa ni moja Tuna.
Dobar opis.
Meni se sat svidja, i mislim da je cena dosta dobra.
"I have no idols. I admire work, dedication and competence." - Ayrton Senna
Haha, a stvarno sam se time i vodio- kad vidim za što naplaćuju i više, vrijedi dati za nešto originalnije i, budimo realni, ipak 'limited edition'. Ma simpa je, vidjet ce on itekako moje ruke.
Vrlo, vrlo lep sat i mislim da je na kraju i odlično ispao. Svaka čast na opisu, zaista je vrlo detaljan! Ako nabaviš bolji aparat verujem da ćeš još bolje dočarati lepotu ovog sata, a ja jedva čekam da vidim automatike.
No time to lose
Mislim da ce automatici biti bombe. A ja još čekam onog Balaura, koji je zasad na čekanju za izradu. ispada da bi ga morao preskupo (na)platiti.
Ono što je pozitivno je da je odlučio da će sada intenzivnije ici po sajmovima i razgovarati i pregovarati s proizvođačima o onome što je moguće i kako je moguće izvesti od njegovih dizajna. mislim da je to pametno i pohvalno, direktniji, a planiraniji pristup koji onda u startu može rezultirati željenim.
Nego, da se ja pohvalim poklonom za godišnjicu od svoje drage. Kukao sam za kutijom za satove, pa je odlučila poduzeti nešto. Umjesto kupovanja, uzela je jeftiniju kutiju i napravila sama jastučiće. Završna obrada kutije još je u planu, ali bar sad imam mjesto za čeda svoja. Jastučići su onak...metro..tj. žensko-estetski orijentirani, ali razveselila me jako.
Pogađate koji je najpozitiviji aspekt kutije...
![]()
Bravo za dragu, fenomenalan poklon!
Btw ovaj oranz scuba dude je odlican!![]()
Hvala,drustvo!
Sa sigurnoscu vam mogu reci da ce kraja godine biti jos![]()
Bookmarks sajtovi