misko svaka cast strasan sat.prava poslastica.
Hvala brate,stvarno je prelep,toliko je ocuvan,prosto nemoguce,a i meni odgovara za nosenje,nije prevelika budza,posto imam tanji zglob,a na desnoj nosim sat od malena.Sta znam,ako opet zena i deca ne izmisle neke troskove,mozda i ostane za moju dusu.Mislim da je redak sat,nisam mogao da nadjem bas isti,ali posto je 7750 sa 25 jew,ne verujem da je proizveden pre 1970god. Uzivo na ruci meni bar mnogo lepsi nego na slikama.
Dakle, dragi prijatelji, protekle nedelje ja do mene naslo put nekoliko kvalitetnih satova, medju kojima i ove tri izuzetne rakete. S jedne strane zaradjujem tako sto prodajem predmete sa kolekcionarskom vrednoscu jer nemam drugi posao, a sa druge obozavam satove tako da mi se zivot prilicno iskomplikuje kad naidju ovakvi lepotani. Treba da ih prodam a dusa me boli. Mada se tesim da ce se desiti dve mogucnosti: prva, da cu dobaviti nove satove jednake vrednosti koji ce mi se manje dopadati te ce njihova prodaja nadoknaditi ono sto cu izgubiti zadrzavanjem ovih satova ili drugo: da cu dobaviti satove koji ce mi se vise svidjati od ovih pa cu se lakse rastati. Bilo kako bilo ovo su satovi koje cu u toku nedelje oglasiti na licitaciji. Nadam se da ce vam se fotke dopasti.
ne vidim prva tri priloga, ne znam da li ih vi vidite pa evo ponovo da pokusam
![]()
Poslednja ispravka: Shmizla (15.3.2014. u 14:56) Razlog: Spojene poruke
nismo se snasli, ide na prodaju, jednom nosena pola sata
ide i casio G, jedno dva puta nosen
![]()
Hvala puno drugari,a bas sam se namucio da ga nabavim,samo pregovaranje je trajalo preko mesec dana,ali VREDI !!!
Nikola sada kada imaš pilotski sat red je da nabaviš i neko manje avionče onako za početak.![]()
Čestitam Nikola, prelep sat, a uzevši u obzir i očuvanost mislim da si odradio odličan ulov!
Moram da ga vidim uživo, tako da nemoj da ga zaboraviš kada kreneš na sledeće okupljanje.![]()
Bookmarks sajtovi