Odlicna kolekcija.
Mozes li samo da mi kazes koje su dimenzije Seika, nalazim razlicite mere po netu? Precnik sa i bez krunice i debljina.
Odlicna kolekcija.
Mozes li samo da mi kazes koje su dimenzije Seika, nalazim razlicite mere po netu? Precnik sa i bez krunice i debljina.
Dukin, svaka cast! Dobru si kolekciju nabacio.
Drzi ih na toplom, da se mnoze!
Posebno ti cestitam na Raketi!Kazes osamdesete... to bi onda vjerovatno bio nepoderivi 2609 HA.
Hvala svima na čestitkama.
Ne znam debljinu a precnik bez krunice je 43 mm.Odlicna kolekcija.
Ostale karakteristike javljam naknadno.![]()
Hvala.
Dukin
Zadovoljstvo je imati takvog člana na Forumu.
ZAJEDNO SMO SKUPA!
Uživanje je čitati ovakav tekst, a iz kolekcije bih izdvojio orient i aviator.
Imaš lep ukus i vidim da će ova kolekcija jednog dana prerasti u još bolju.![]()
Kvarcni satovi su precizni. Mehanički satovi imaju dušu.
neka je sa srecom
Ostao sam dužan Zarekg informaciju o dimenzijama Seika SNDA 57 P1. Prečnik 43 mm a sa krunicom 45 mm, dok je debljina 11 mm.
Pozzzz
Hvala puno.
Dragi forumaši, malo da se pohvalim mojim novim satom u kolekciji. Pisao sam, već na forumu da u mojoj kolekciji želim neki skeletonac i tragajući za dobrim rješenjem odlučio sam se za Orient CBT0001B. Moram priznati da nije bilo lako naći baš ovaj sat ali uz pomoć prijatelja u Austiji uspio sam.
O ovom satu je već bilo priče na forumu a i nekoliko članova ima ili je imalo ovaj sat.
Za početak ću vam poslati nekoliko fotografija iz prve ruke a kasnije slijede i neka zapažanja.
![]()
Bookmarks sajtovi