166Likes
-
Stariji član
- Reputacioni uticaj
- 15
-
Re: Moj novi Aviator
Čestitam na kupovini odličnog sata!
Meni se ovaj model baš dopada, ali je prevelik za moj zglob... ili možda i nije, ne zna se dok se ne proba.
Ako si ovih dana na "mom" dalekom severu Evrope, možemo se videt i na kafi.
Pozdrav iz vrelog Osla
(danas će biti 32C, Norvežani jedva preživljavaju...)
Poslednja ispravka: Mr D (23.7.2014. u 10:28)
-
Stariji član
- Reputacioni uticaj
- 15
Rado bih svratio na kaficu ali sam se već vratio. Fudbalski izlet do Farskih ostrva.
-
Uhhh, ta tačkica u okeanu skoro da i nije u Evropi 
Ali sat je zaista lep, baš ću ga pogledati na aerodromu sledeći put.
-
Stariji član
- Reputacioni uticaj
- 15
Mr. D, hvala na pozivu, rado bi ali.... Već sam se vratio, samo fudbalski izlet do Farskih ostrva...
Pitanje za sve forumaše!
Na ovom satu s lijeve strane ima krunica koja prilikom okretanja pomjera gradove koji se nalaze ispod bezela (Moskva, Karachi, Bangkok....).
Zna li neko imaju li oni neku drugu funkciju ili samo služe za poboljšanje estetskog izgleda!
-
Ja pretpostavljam da je to vezano za drugu vremensku zonu u odnosu na onu u kojoj se trenutno nalazis. Ako si ti na +2 a Moskva je na +4 u odnosu na tvoju, ne na Grinic, stavis Moskvu iznad 4. Bar ja tako zamisljam.
-
Ako si npr u centralnoj Evropi, staviš tu vremensku zonu (u ovom slučaju "Pariz") tamo gde ti je mala kazakljka (koja pokazuje sate). Onda pogledom na sat odmah znaš koliko je u tom trenutku sati u zonama u kojima je Moskva, Kairo, Dubai... i svi ostali gardovi koje imaš na satu.
Jednostavan i efikasan sistem.
Ja ga imam na Raketi staroj 60 god.
-
Tags for this Thread
Vaš status
- Ne možete postavljati teme
- Ne možete odgovarati na poruke
- Ne možete slati priloge uz poruke
- Ne možete prepravljati svoje poruke
-
Pravila foruma
Bookmarks sajtovi