Citat Petar012 kaže: Pregled poruke
Ajde molim te uporedi monster sa ovim davosama, kvalitet izrade i tačnost, baš me zanima tvoje mišljenje.

Sent from my Mi-4c using Tapatalk
Pa iskreno, ne moze da se poredi nijedan Seiko sto sam imao, ovaj Monster, SRP637 i SKX007 sa Davosom. Pocev sa obradom kucishta, brushing na top i polishing sa strane, kvalitetom dial (izvini ne znam neke termine na nashem posto vise visim na forumima na engleskom), applied indices na dial-u, kvalitetom metalne narukvice, safirsko staklo sa AR unutra . Davosa je na nivou Orisa Aquisa i Tudora BB(sa ETA-om). Davosa je isto po meni bolje uradjena od Steinharta jer sam imao i njega jedno vrijeme. Stvarno lume je smece na Davosi pored Monstera

Sto se tice prezicnosti, svih ovih 5 sa lijeve imaju neku varijaciju ETA 2824 tako da sve zavisi kako su regulisani. Samo sam pratio Davosa Ternos Pro TT i on gubi 3 sekunde dnevno. Ovaj Ginault je izgubio samo 30 sekundi za 4 nedelje i po meni je ubjedljivo najbolje uradjen sat u mojoj kolekciji.

Pojma nemam kako mi Monster ide sto se tice preciznosti al znam da ne ide nigdje iz kolekcije

Davosa i Monster po meni ne zamjenjuju jednog drugog, moras imati i jedan i drugi jer su skroz razliciti. Monster je monster a Davosa je omazh Rolexu.

Sent from my iPhone using Tapatalk Pro