Samo napred don Alberto![]()
Samo napred don Alberto![]()
svima se zahvaljujem na čestitkama i da kažem da sam ovaj izbor prilikom kupovine sata učinio pravim samo zato što sam vašim savetima uspeo da dokučim koji sat da kupim.Što se tiče onog "čovek u godinama",sve zavisi ko na to kako gleda,imam preko 40 godina i kad toliko imaš godina ,a živiš sve vreme u Srbiji i proživeo si sva s...a koja su se dešavala na ovim prostorima,onda ti je to isto kao da si u Švajcarskoj živeo 125 godina.![]()
ja ugasio svetlo u sobi da vidim kakva mu je iluminacija A ON SIJA KAO BANDERA !!!![]()
Don lepa kolekcijacuvaj te stare satove a novu peticu ne stedi
![]()
Čestitke na kupovini zaista odličnog sata. Rekoh li ja onomad: Seiko .
Za časovničara si već dobio preporuku. Ja ti samo mogu reći da sa tim časovničarem nema greške.
hval,otićiću ovih dana do njega da ga vidim,možda ga i poznajem,mali je NS,i da mu pokažem moj SEIKO i da ga pitam za savet,kad da ga donesem na servis.itd.
Lep Seiko, cestitke na kupovini.
Hahaaaaaa .... satitis polako ali sigurno širi svoje krake u tvojoj temi.![]()
Seiko , šta reći.... kako ubediti ženu, da sam joj dao samo malo da nosi !Nema više šanse da taj sat dobijem nazad. Jedino što me teši, je što vidjam sat svaki dan i ne retko joj kažem "daj taj Seiko da ga malo briskam" . Znači, SNZG13 je za mene fenomenalan sat, ali fenomenalan !
Svakako čestitke i na ostatku kolekcije !![]()
Victorinox - real steel with mechanical soul
lepo si mi rekao SATITIS ,ali ja mislim da je ovo SSSSAAAATTTTIIIITTTTIIIISSSS!!!! mnogo jači oblik,jer kako drugačije da objasnim da evo i sada u pola noći sedim i tragam na netu za svim i svačim što hoću da nabavim,kako bih lakše pratio ovu umetnost.Kako mi budu stizale razne stvarčice ,tako ću vas obaveštavati,i slikom i rečima.UF, skroz sam se zarazio satitisom!
Bookmarks sajtovi