Prikaz rezultata 1 do 10 od ukupno 185
Like Tree614Likes

tema: Djordje - moji satovi

Threaded View

Banned
    Član od
    5.8.2008.
    Lajkovi
    2006
    Reputacioni uticaj
    0

Određen forumom Re: Djordje - moji satovi

Nakon dugo iscekivanja,napokon je narucen Vostok N1 quartz chrono i trebalo bi da stigne do petka.
    Marka za koji neki kazu da je neprirodna kombinacija Baltika i Azije,ali meni je to totalno nebitno i najvaznije je da se meni svidja.Osim toga dosta sam citao o njemu na netu i mogu reci da znatno preovladjuju pozitivna iskustva.
    Ovim postom sam osim sto sam zeleo da najavim skori dolazak novog ljubimca,takodje zeleo da se zahvalim Vladanu Stevanovicu koji je i pored svih svojih ogromnih obaveza nasao vremena da mi pomogne u nabavci sata,svojim kontaktom sa vlasnikom "Poklon ducana" (cije je osoblje bilo i vise nego ljubazno i predusretljivo na sva moja pitanja i uvek su bili spremni da pomognu) i svim potrebnim informacijama dok je trajao proces kupovine Vostoka.
    Na tome sam mu neizmerno zahvalan i nadam se da cemo se upoznati i popiti pice na nekom od okupljanja.
    So,boss,thank you.
    Jos jedan clan je zasluzan sto sam istrajao u iscekuvanju sata i kada sam gubio nadu da ce stici,stalno mi govorio da ipak sacekam...Bakarelli.Eto brate,cekanje se isplatilo,kao sto si mi i govorio.
    U prilogu je slika sata,a kada stigne,slegnu se utisci,bice i jedan kratki review(dobra stara srpska rec).
    Priložene slike Priložene slike Kliknite za sliku za veću verziju

Ime:	6S30-2255177-n1-leather-strap.jpg
Viđeno:	94
Veličina:	144,9 KB
ID:	22117  

Slične teme

1. Milan Zmaj - moji satovi
    By milan zmaj in forum Galerije satova članova foruma
    Odgovora: 1463
    Poslednja poruka: 3.6.2023., 12:23
  2. Walter - moji satovi
    By Walter in forum Galerije satova članova foruma