19 Priloženi(h) fajl(ova)
Djordje - moji satovi
Ovo su moji satovi.
Dva stara,raketa i avala.Raketa je moj prvi sat koji sam dobio sa 7 godina,a avala je ostala od moje bake.
Oba bi trbalo da se srede,ali ce to malo sacekati.
Dva citizen sata,skyhawk i at0660 (u militari fazonu).Ima raznih kombinacija narukvica.
Sector,kupljen pre 8 godina,model 750 chrono.Jednom menjana baterija i radi odlicno
re: Djordje - moji satovi
Interesantno u vezi rakete je sto je kupljena kada sam te godine isao na derbi zvezda-partizan.Znam da sam tokom cele utakmice ponosno gledao svoj prvi sat.Narukvica je bila pletena,ali nije prezivela istoriju.
Rezultata se ne secam,ali sam pronasao da je bilo 1:1.
(2. maj 1973) Partizan - Crvena zvezda 1:1 E,tog dana je i kupljen.
Blic Sport | Šetnja kroz istoriju prolećnih “večitih derbija”
AT0660 mi se baš dopada.
:thumbup:Napiši nešto o Avali.Ne znam ništa o tome.
Iskreno Vladane,ne znam ni ja.Jedino se secam da ga je kupila bas davno i nosila samo kada je negde isla,a "slobodno vreme" je provodio zakacen na zidu.Navijan je redovno,svakog dana u isto vreme.
Pretpostavljam da ovi satovi nemaju veze sa beogradskim Himalajima. Na internetu sam našao samo dva koji se prodaju, ali ništa konkretno ne piše:
OROLOGIO AUTOMATICO VINTAGE AVALA SWISS MADE | eBay
HAU-AVALA HANDAUFZUG | eBay
I ja se pridružujem Vladanovom pozivu, pa ako neko zna nešto više o ovim satovima, neka podeli sa nama.
^
Naravno,sve informacije su dobrodosle.
Re: Djordje - moji satovi
znaci neuspeh Zvezde nije dobro :)
hvala ti dobri moj Djordje sto si podelio sa nama ove lepe satove a i kombinacije sa kaisevima....vidis nikad ne bi rekao za onaj braon da ce lepo da cucne,ali sad sam se uverio
Super je kais.Zar nisi video na linku da je zvezda bila te sezone prvak?:congrats::thumbup::dancing2:Kako neuspeh?
7 Priloženi(h) fajl(ova)
Jutros u 08:50 stigao je novi clan koji je ,iako u velikoj guzvi,"drug" Sima Hrabri ipak uspeo da posalje.Sta reci o samom satu?Stanje,kao i sam sat, je fenomenalno,a Vi uzivajte u slikama,kpje su nastale u roku od 5 minuta.
Evo da ja prvi cestitam na novom clanu kolekcije...prelep ruja...;)