e sad dal je za ovu temu, verovatno nije, ali da ne otvaram novu... jutros nisam izdrzao i kupim na buvljaku ovaj ruskisamo da bi se malo igrao i video "kako to radi"
propale su mi slike kako je bio prljav spolja... jeste ruski, jeste da nema tegove i klatno, al' je moji mogu da se igram... ajd sad saveti totalnom amateru, koje tezine su tegovi? okacio sam neki teg od nekog naseg kisomera, al je lagan, kad malo povucem...krene da kuca! a otkucavanje radi, mehovi su dobri, osovina od ptice je bila van lezista - namestio sam je!!!! (moja prva popravka!!!) al' ne kontam dal' poluga od ptice ide na ili ispod one poluge koja daje impuls (ili pokret ili ?, na cetvrtoj slici). eto malo davim, al' ako ima neko uputstvo ili crtez ili vec nesto... hvala
![]()
super ku ku klok,
mislim da je ovo ruski majak, jedan sam svojevremeno sredjivao ali nemogu da se setim to u vezi poluge sto pitas,
probaj da experimentises...
a i ima ih dosta u ponudi pa uzmi jos jedan, koliko znam nisu ni skupi.
kakve kolekcije ovde ljudi imaju, nemam reci... ovo sto vam pokazujem nije kolekcija... samo kucni satovi iz fiokeal' svaki ima neku pricu
eto... treba da iskopam i neki sa brojcanicima... neke '70 (Iggyju bi se svideo!) i jedan dzepni sa zastitnom kutijom ....
p.s. jel neko zna tezinu tegova za onaj ruski zidni sat?
^U prici i jeste poenta.
Bookmarks sajtovi