Citat mladenstamenic kaže: Pregled poruke
Lep i cena je dobra ali previse cetvrtast inace onaj great george sam video uzivo juce nosio neki tip u radnji, jako dobro izgleda. Mislis da newgate ima bolji kvalitet, dosta je jeftiniji.

Sent from my LG-H850 using Tapatalk
Bez brige sto se cene tice, lako ona moze biti i poduplana pre nego sto se sve zavrsi. Mislim da kada se razlike u finalnoj doradi mogu videti cak i sa slika, da onda to mnogo govori o standardima proizvodnje. Taj Great George mi je veoma sumljiv zbog jako zaobljenih coskova i lelujavih stranica i lugova. Postoji i kineska kopija istog (veoma mastovito i potpuno nevino takodje nazvana po ulici u Njujorku), a ja licno bas mnogo razlika sto se spoljasnjosti tice i ne vidim (sto nije dobra stvar). Svakako mi se cini da je vise truda i inzenjerske sposobnosti otislo u Newgate i oni ponosno ostavljaju tragove industrijskog procesa na njihovom satu, dok sto se tice Great Georga-a ja cak ne znam ni da li je kuciste uopste rezano i strugano ili je liveno (a cifer je stampan, za razliku od prethodnog - stvar je detalja, kao i uvek). Takodje sam primetio da Great George-u unutar istoh modela (a imaju jedan jedini) izgleda cak i krunice variraju, sto jedino moze da znaci da fabrika u kini stavlja sta god im padne pod ruku a donekle odgovara.