Prikaz rezultata 1 do 10 od ukupno 57
Like Tree40Likes

tema: Deo moje "Bauhaus" inspirisane kolekcije i deo mesane kolekcije

Hybrid View

Banned
    Član od
    11.6.2017.
    Lajkovi
    165
    Reputacioni uticaj
    0

Određen forumom Re: Deo moje "Bauhaus" inspirisane kolekcije i deo mesane kolekcije

Pomislio sam da je neka novija izvedba klasika, taj Kienzle. Meni licno je kod njih (modernih "heritage" modela) prednost da su skoro po pravilu u celiku, dok starije "inspiracije" obicno budu od mekih metala ili legura. Novi trend je sada i "designed in...", obicno to pise na satovima sa "azijatskim" mehanizmima.

Mlađi član
    Član od
    15.3.2017.
    Lajkovi
    131
    Reputacioni uticaj
    9

Određen forumom Re: Deo moje "Bauhaus" inspirisane kolekcije i deo mesane kolekcije

Citat No42 kaže: Pregled poruke
    Pomislio sam da je neka novija izvedba klasika, taj Kienzle. Meni licno je kod njih (modernih "heritage" modela) prednost da su skoro po pravilu u celiku, dok starije "inspiracije" obicno budu od mekih metala ili legura. Novi trend je sada i "designed in...", obicno to pise na satovima sa "azijatskim" mehanizmima.
    Skroz si u pravu. Sadasnji satovi su uglavnom nerdjajuci celik a stari uglavnom mesing ili zamak presvuceni zlatom ili hromom. Ovaj moj je od firme Kienzle ali to nije onaj stari Kienzle koji je pravio satove za radnike, vojsku i naciste. Brend je prakticno kupila neka firma iz Hamburga kako i gde oni prave satove to niko ne zna tacno da kaze. Mehanizam je definitivno kineski ali ukrasen i ispisan. Kuciste je mozda napravljeno u Nemackoj, ima legalno Made in Germany sto znaci da je nesto uradjeno u Nemackoj. Mislim da su oni ponovo bankrotirali. Al je jako lep i udoban sat, cak i ne pusta vodu pri tusiranju npr.

Sent from my LG-H850 using Tapatalk
    No42 likes this.

Bookmarks sajtovi

Vaš status

• Ne možete postavljati teme
  • Ne možete odgovarati na poruke
  • Ne možete slati priloge uz poruke
  • Ne možete prepravljati svoje poruke
  •