Poslednja ispravka: RUS (10.6.2015. u 12:54)
Odlicno izgleda, cestitam![]()
"I have no idols. I admire work, dedication and competence." - Ayrton Senna
E hvala drug , kako mogu editovat ovu poruku nesto se desilo sa slikama pa ne izgleda kako treba(tj samo se dvije slike vide) , prije je bila opcija za edit ? Eto ako mozes popravit![]()
Imas 15 minuta za editovanje poruke, to vreme je proslo pa sada vise nemas mogucnost za to.
Ne mogu ni ja da ih ubacim posto se ne vide.
Ako hoces postavi ih opet u sledecoj poruci, pa cemo da ih ubacimo naknadno.
"I have no idols. I admire work, dedication and competence." - Ayrton Senna
Lepi satovi, Omegica je bonbonica![]()
"Well, it's nothing very special. Uh, try and be nice to people, avoid eating fat, read a good book every now and then, get some walking in, and try and live together in peace and harmony with people of all creeds and nations...."- Monty Python's The Meaning of Life
Bravo za kolekciju![]()
Za Poljot Aviator.
Hvala![]()
Orient Ray - ovo mi je trenutno najdrazi i ne skidam ga sa ruke od kako sam ga kupio.Prije njega sam imao Black Mako i volio sam jednako kao ovog ako ne i vise.Ali od kako sam kupio crnog maku cijelo vrijeme sam slusao o toj famoznoj plavoj boji pa sam odlucio da ga zamijenim sa Plavim Ray.Tehnicki ovaj Ray je poboljsana verzija make i naveca razlika je u poboljsanoj iluminaciji.Slobodno mogu reci da je rame uz rame sa SKX007.Ako koga zanima i vise detalja i moje misljenje imam video recenziju svih ovih satova(na engleskom jeziku) pa ako zelite mogu staviti takodje,ako nije protiv pravila.Odlican sat za ljeto i za svaki dan iskrene preporuke od mene za svakoga sto se tice Orient satova i posebno Ray-a.
![]()
Lepa kolekcija.![]()
Bookmarks sajtovi