Backarelli
Eto vidš da nikome nisam rekao
A sad i zvanične čestitke na vlo lepom i kvalitetnom satu![]()
Neka te dugo i verno služi.
Backarelli
Eto vidš da nikome nisam rekao
A sad i zvanične čestitke na vlo lepom i kvalitetnom satu![]()
Neka te dugo i verno služi.
ZAJEDNO SMO SKUPA!
Pa ti si morao prvi da saznaš , a i znao sam da ćeš opravdati moje poverenje !Znaš i sam da "visim" u tvojoj kolekciji, tako da nisam izdržao da ti ne kažem. Eto... hvala, druže moj, na iskrenim čestitkama !
![]()
Da mi nije vas, ko zna da li bi osetio taj šmek . Sreća je vrlo skroman pridev, kako se osećam. 23jewels , hvala na čestitkama...
Hteo bih samo da naglasim moju zahvalnost članu Jagos kao i Vladan-uP , koji su zaslužni za moje radovanje .![]()
![]()
Da, vidis, promakao mi je ovaj oglas, jednim udarcem dobijes rusa, mehanicki hronograf i titanijum.
Poslednja ispravka: backarelli (24.12.2011. u 19:51)
-juče sam imao malo vremena, te iz dosade uzeh onog malog reklamnog švajcarca (FSW) da vidim posle 100god , šta li se desilo sa baterijom koja je u njemu. Iznenadih se ,kad sam video da sam bateriju već izvadio, da ne napravi haos...
Odnesem ga danas kod sajdžije, stavim novu bateriju i kaiš. Zamolio sam ga da pogledam kroz okular i video "Swiss Ronda one jewel" i na drugom delu "315" . Sajdžija kaže da je mašinica kao nova. Uslikao sam je nekim telefonom, pa se slabo vidi...
![]()
![]()
Drago mi je ,što ga spasih da ne ode u djubre. Mali je (38) , ali nekako mi drag, jer me potseća na neka sretna vremena. Evo kako izgleda sa novim kaišem...
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
...ako ništa drugo, bar sam srećan što ga izbavih iz kutije da vidi svetlo dana. I njemu drago, pa kao da je malo sinuo
![]()
Blessed is he who in the name of charity and good will shepherds the weak through the valley of darkness, for he is truly his brother's keeper and the finder of lost children. And I will strike down upon those with great vengeance and with furious anger those who attempt to poison and destroy my brothers. And you will know that my name is the Lord when I lay my vengeance upon thee.'
Čestitke na oba sata, u zdravlju ih nosio. Meni se posebno dopada onaj crni model, nosio bih ga i bez krunice.
Bookmarks sajtovi