253Likes
-
Re: Araphel - moja skromna ekipa ;)
Sinoć dobih poklončić od dugogodišnjeg prijatelja 
Mnogo mi se dopada satić, jedino ću morati da se angažujem da nađem adekvatnu narukvicu, pošto je postojeća kratka i potpuno beskorisna.
Nemam pojma da li je Slava radila kvarcne časovnike, ili je ovo neka budževina.... Prijatelj se ne razume u satove, žena koja mu je donela komandirca iz Rusije imala je i ovo u nekim fiokama, pa je on ćapio pošto je cena bila skoro džabe. Buni me latinični natpis "made in ussr" u dnu cifera, i prazan poklopac, na kome je ugravirano samo 733.
U svakom slučaju, nosio ga je kod časovničara da zameni bateriju i popravi još nešto (ne zna šta, kao što rekoh ne razume se), i ovaj mu ništa nije prokomentarisao o autentičnosti.
Korona se vrti u oba pravca, bez ikakvih klikova ili otpora, mada je čvrsta i ne okreće se sama od sebe.
Jel moće neko da prokomentariše kolike su šanse da je ovo zaista Slava?
Biće nošen ponekad u svakom slučaju
-
Što se kanala nabavke tiče, nemam razloga da sumnjam, ali rekoh svejedno da pitam iskusnije 
Samo da mu nabavim neki kaiš u boji cifera i korone, otprilike.
Pronašao sam ih nekoliko na ebay i jednu temu na WUS. Očigledno da jeste original, pravljena tokom 80ih, uglavnom za izvoz. O mehanizmu nisam uspeo da saznam ništa više.
Poslednja ispravka: RUS (12.4.2014. u 14:44)
-
Araphel, pre bih rekao da je to pravljeno u doba pijanog dirigenta i da se prodavao kao jeftin ruski suvenir. Po meni.
-
Moguće je i to, ja samo komentarišem šta sam našao na netu...pa ako lažu mene, lažem i ja ovde. Bilo kako bilo, bitna je pažnja, a i motiv mi se uklapa uz neke majice, pa će se nositi povremeno, samo da uklopim neki kaiš. Kontam možda crveni nato ili tako nešto.
-
-
Veberz, bez brige, nema problema...nema uvrede.
Sky, svaka čast na podacima. Sat će svakako biti nošen, e sad da li o nekim specijalnim datumima ili nekako drugačije...videćemo 
Gledao sam po netu neki nato da se uklopi sa plavom nijansom, ali slaba vajda. Ipak će biti daleko lakše naći dobar crveni.
-
Lep 18mm crveni zulu je na putu...kad stigne i namontira se, slede nove slike, a i malo da se prošeta sat....taman za prvi maj.
-
-
Ovo je odlično...
Od sata koji si umalo prodao i slabo nosio, ispade "ljubimac"...
-
Još kad bi bilo načina da se ovaj pola-pola bezel insert zameni nekim koji ima samo 24h skalu, bilo bi još bolje. Ali priznajem da mi sada sat deluje daleko bolje.
Tags for this Thread
Vaš status
- Ne možete postavljati teme
- Ne možete odgovarati na poruke
- Ne možete slati priloge uz poruke
- Ne možete prepravljati svoje poruke
-
Pravila foruma
Bookmarks sajtovi